"Polacy nie marzą o tym, aby władza przeszła w ręce naszych oponentów. Polacy mają prawo żądać od nas, abyśmy obdarzeni zaufaniem nie zmarnowali tego, co od Polaków dostaliśmy" - powiedział Donald Tusk na posiedzeniu Rady Krajowej PO, gdzie politycy debatują o aferze hazardowej.
Wy już zmarnowaliście to zaufanie prze dwa lata miernoty, lenistwa, nieudolności i mniejszych i większych afer. Teraz przed całkowitą kompromitacją może uchronić was oddanie władzy.
TYLU DYRDYMAŁ NIE SŁYSZAŁEM OD CZASÓW GOMÓŁKI I BREŻNIEWA.
Mordo ty moja!
Brzuch boli jak się tego człowieka słucha. Ten koszmar musi się wreszcie skończyć ! To nie może już dłużej trwać !
Panie tusk - a ja chcę żebyście oddali władzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~ryyk
Ha ha
2009-10-09 16:08
czy aby na pewno?
byłem zwolennikiem partii Gilowskiej,Rokity,Płażyńskiego, ale nie schetyny, węgrzyna, karpiniuka,chlebcia,waldiego, chyba wiesz głupcze o co mi chodzi
byle do prezydentury, a potem...pocałujcie mnie w d...
Bzdury ja chce innego rzadu, bez Tuska i PO
POLACY NIE CHCA SLYSZEC O TYCH LUDZIKACH KTORYM TAK CHCE SIE WLADZY ZE ZROBIA DLA NIEJ KAZDE DRANSTWO.
Bla,bla,bla...a policjanta który nas prześladuje i wykrywa nasze szalbierstwa powiesić!
Jako polak chcę żebyście mi zeszli z oczu - złodzieje, kombinatorzy i łapownicy.
bezczelność Tuske przeraża, ale jak się ma ubolską osłonę tvn i gw nie dziwi
Juz sie zaczyna szczekanie PiSiokow.
O CZYM MY WIEC MOWIMY?
Mama mnie uczyla, zebym siedzial cicho kiedy nie mam nic do powiedzenia. Najwyrazniej pan Donald nie odebral takiej nauki od swoich rodzicow bo gada i gada, a kazdy slyszy, ze nie ma nic do powiedzenia. Powtarza w kolko kilka tych samych slow: 'zaufanie', 'Polacy', 'prawo'... bo wie, ze musi je powtarzac. Moglby przynajmniej zatrudnic kogos kto wtraci te slowa w zdania, ktore beda mialy sens, ktore beda stwarzaly wrazenie jakby przemawiajacy rzeczywiscie mowil o czyms.
~mks
Polak
2009-10-09 16:15
Przed szkodą i PO szkodzie głupi?
Czy ten rudy kaszub z jupiterą od wykładow w sztrazbyrgu do reszty rozumy pozjadali. Jedna nie widzi korupcji w aferze hazardowej, a ten mówi ze Polacy nie chca. Co to już prawie dyktat, rudy będzie decydował co chcą polacy, nie rozpiszą wybory, to zobaczymy kogo chca Polacy!
Donaldzie Tusku zejdź na ziemię, twoja 1000-letnia junta nie przetrwa nawet do wyborów jeżeli będziesz się tak nadymał.
~Eris
Wiara
2009-10-09 16:20
CIeszy to, ze premier gleboko wierzy. W koncu wiara czyni cuda. A o cuda bedzie latwiej bez M. Kaminskiego.
Najgorszy rząd dla Polski od 1945 roku!
Bo wie, że może trafić za kratki
ALE, OD POLSKI TRZYMAJCIE SIĘ JAK NAJDALEJ...
zeby oddali wladze.
obiecywali okregi jednomandatowe i gruszki na topoli
a wyszlo jak zwykle
A co ja mogłam
Trzeba go leczyć, bo tacy są niebezpieczni.
Nikt Wam nie uwierzy, ponieważ nigdy nie może już być tak samo. Czy Wy nie rozumiecie? Daliście ciała na całej linii, na samych szczytach władzy. Taki sposób działania, to wasz sposób na życie, wasz sposób na zdobywanie partyjnych finansów. Z tej lekcji niech wnioski wyciągną wszyscy politycy.
Pan Tusk ma moje pełne wsparcie, bo stara się jak może , żeby Polskę wprowadzić do XXI wieku.
Przypominam, że działa w warunkach największego kryzysu w historii świata!
Tym bardziej trzymam kciuki.
Powodzenia Panie Tusk!
Tusk powinien jeszcze tylko dodać - raz zdobytej władzy nigdy nie oddamy - a analogia z komuną byłaby jeszcze wyraźniejsza
Tusk i jego mafia Platforma Obywatelska to banda złodizei i łapówkarzy.
Gdy CBA złapło zbirów z PO kradnących publiczne pieniądze ,mafia zajęłą się szefem CBA....
Mafia Platforma Obywatelska ma wspracie ubeckich mediów ,które poprzez manipulacje i dezinforamcje ogłupiają Polaków.
Media sprytnie dają ochronę mafii Tuska.
To dlatego Polacy wciąz popierają tych bydlaków chociaz ci bezczelnie kradną i kłamią.
Mafio PO!!!!!!! Niech was pochłonie piekło. Razem z TVN WYbiórczą TOK Fm RMF i resztą gadzinówek!!!!!