sobota  21 listopada 2009 r.  Imieniny: Janusza, Konrada, Oliwiera

Idź do strony: 12345678następna
Bieżąca strona: 1 z 8

»
2009-11-02 09:11 Autor: dziennik.pl

Były prezydent Lech Wałęsa odpuści sobie udział w przyszłorocznych wyborach prezydenckich, ale jest "gotów oczyścić Polskę" i wie jak to zrobić. Wałęsa w rozmowie z RMF FM wyjawił też, że nie będzie ubiegał się o prezydenturę zjednoczonej Europy, bo...nie jest w stanie nauczyć się języków.

CHWAŁA CI BOLUŚ ZA TEN SZLACHETNY GEST;BĘDZIESZ WIELKI JAK NIE BĘDZIESZ SIĘ PUBLICZNIE POKAZYWAŁ A TYM BARDZIEJ WYPOWIADAŁ BĘDZIĘ MNIEJ OBCIACHU.

~m - Gdansk
»
MUSI, ŻE JASNOŚĆMU ZNÓW POCIEMNIAŁA 2009-11-02 09:17

Idz sie lecz stary człowieku. Blusa przestałeś czuć. Może lepiej niech córeczka pozwy do sądów pisze. Też można z tego żyć.

~tk
»
No nie mogę 2009-11-02 09:17

Znowu Kaczyńscy - człowieku czy ty masz jakąś obsesję? - to już staje się nudne.

~SAKE
»
pewno ze sie nie nauczy jezykow obcych 2009-11-02 09:20

bo dotad nie nauczyl sie nawet polskiego.

~ mac
»
Jak zwykle BREDNIE 2009-11-02 09:23

Pan Wałęsa jek zwykle BREDZI.

~cuda
»
Nocna zmiana to był zamach . 2009-11-02 09:24

Ten burak niech zamilknie .

~kąDonek
»
Lechu zamilcz!!! 2009-11-02 09:27

Dajcie mu etat w muzeum,bez prawa do wywiadów prasowych.

Lech Wałęsa który daje baty w drugiej turze wyborów prezydenckich Lechowi Kaczyńskiemu i przez następne pięć lat systematycznie, regularnie, programowo dożyna pisowskie watahy?
;)

~Leszek
»
eugeniusz 2009-11-02 09:34

Myślę, że nie tylko z powodu nieznajomości języków się Pan nie nadaje Panie Wałęsa!. Na szczyt wniósł Pana ruch społeczny SOLIDARNOŚĆ. Został Pan przewodniczącym, bo PZPR nie zgodziłaby się aby przewodniczącym związku robotniczego zostal czlowiek nie będący robotnikiem. Dzisiaj wiadomo też, że zgodzili się na to w nagrodę za Panskie zasługi dla obrony sojalizmu. Proszę Pana niech Pan przestanie opowiadać te swoje głupoty, bo ludzie poraz drugi nie dadzą się zrobić w konia, bierz Pan pensję z naszych podatków, ciesz się Pan życiem i odpoczywaj - również od mówienia.

bo z czego chce oczyścić?

~Janina POpierdowska
»
Wałęsu, MUSISZ!!! 2009-11-02 09:40

W tobie nadzieja nasz doktorancie honoris kaca i ałtorytecie młoralny!!!

Czyszczenie metodą Wałęsy będzie niezwykle (nie)SKUTECZNE. Niezależnie od metody. A wystarczyłoby, żeby WYJECHAŁ. I już będzie CZYŚCIEJ.

>>> HAZARDZISTA <<<
»
Re: Wałęsa: Jestem got&oacute;w oczyścić Polskę 2009-11-02 09:42

RE....tuńczyk ...

dożynać pisowskie watahy miał , miłyster do spraw zbytecznych
wataha-sikorski .

Co te brednie bolusia mają dziś przykryć?

NIECH PAN WRESZCIE ZAMILKNIE I NIE KOMPROMITUJE SIEBIE I NAS WSZYSTKICH , KTORZY KIEDYŚ W PANA WIERZYLI !!!!!!
p.s. czy pan sam to wymyśla czy ma pan doradcow rodem ze srebrzyska?

~Pamiętliwy
»
"Jestem gotów oczyszczyć Polskę" 2009-11-02 09:44

• czy może przy pomocy Mietka? Parafrazując wypowiedż( elektryka) " Wałęsa i spółka ( Wachowski) - tym panom juz dziękujemy.!

BOLEK przestań ,bo to staje się już nudne

Kaczyńscy za początkowej prezydentury Wałęsy byli jego najbliższymi współpracownikami. Jeden był szefem kancelarii, a drugi szefem BBN. Napatrzyli się na sposób prowadzenie spraw i podejmowania decyzji, oj napatrzyli. Po kolejnej awanturze, trzasnęli drzwiami i tyle ich pan prezydent Wałęsa oglądał. Szefem kancelarii został Mieczysław Wachowski - kapitan SB. Wałęsa za każdym razem, jak się wypowiada, probuje pozbawić wiarygodności obu Kaczyńskich, bo jakby oni zaczęli mówić, to miałby gotową ich niewiarygodność. Wtedy przed kamerami Wałęsa bajdurzył o "wymianie zderzaków". Teraz ten numer przeprowadził Tusk, jak wymienił ministrów z rządu i swojej kancelarii. Ciekawe co jeszcze Chlebowski ujawni prasie i czy pogodzi się z narzuconą mu rolą kozła ofiarnego.

~Kugel
»
Bolkowi pada na mozg 2009-11-02 09:48

Bolkowi pada na mozg. Ale jesli chce sie po raz kolejny zblaznic, niech startuje!

o takie Polskie walczylem ;-)

Ten kac nigdy mi nie minie, że kiedyś głosowałem na tego ćwoka, czegokolwiek by się dotknął to kompromitacja.
Jak w ogóle można poważnie traktować Bolka ?

>>> GŁUPOL <<<
»
Re: Wałęsa: Jestem got&oacute;w oczyścić Polskę 2009-11-02 09:51

BOLEK a ja byłem pewny że już wyjechałeś ......

Loloek kolega
»
On wie jak oczyscic teczki! 2009-11-02 09:52

Facet sie zna, dodardca tuska od zacierania sladow afer.

~Oficer Prowadzący
»
ZACZNIJ OD SIEBIE WYJEDŹ!!!!!!!!!! 2009-11-02 09:54

ZACZNIJ OD SIEBIE WYJEDŹ!!!!!!!!!!

Jak widzac, ma KOMPLEKS Kaczysnskuch ( wiedza o nim zbyt duzo). I ...ICH wini za AFERY i obecnosc AFERZYSTOW w PO !! KURIOZUM .. NIE sadz, BO BEDZIESZ SADZONY - to do INNYCH ODNOSI, ON UWAZA sie za BOGA., jego - to nie dotyczy !!
A Bogiem OKRZYKNELI go m.in. ci, ktorzy MIELI DUZO na SUMIENIU - uwiklanie we wspolprace z SB, udzial w ZAMACHU na LEGALNY RZAD Olszewskiego ( JEDYNY POWOD - TO UMIESZCZENIE Walesy na Liscie Macierewicza) , iym podobni...
ONi POSLUGUJA sie Walesa w walce z Kaczynskimi - to taki Palikot ( tyle ze znany i o ROZDMUCHANEJ do granic absurdu PSEUDO -CHARYZMIE), tylko do tego im on potrzebny. A w zaciszu domowym, mowia sczerze, co o nim sadza...

eddi8
»
Jest już &quot;mędrcem&quot; 2009-11-02 09:56

Bolek jest już przecież "mędrcem" w UE. Widocznie na tej posadzie języki niepotrzebne. A propos - co mądrego do tej pory poradził?

~Bulba
»
Jeśli z UBecji, to popieram, ha, ha, ha 2009-11-02 09:56

Bolek będzie czyścił, co najwyżej własne buty. I to też nie, bo to robi zapewne Danusia.

Mordo ty moja wielka, pulchna, czerwona i buraczana powinieneś startować na prezydenta. Dlaczego się wycofujesz, naród cię przecież poprze. Śniło mi się, że poparcie w wyborach było 99,99%. Dlatego też radzę Ci Bolku nie poddawaj się i głowa z wąsami do góry. Pa pa pa były prezydentami Bolki dwa !

Jestem gotów oczyścić Polskę razem z Wachowskim

Idź do strony: 12345678następna
Bieżąca strona: 1 z 8

» Nowa wiadomość
Autor
Temat
Wiadomość
CAPTCHA

• Hydepark
    Napisał(a): beksa - 23:08 2009-11-20
    Re: miasteczko
    dobrze wiesz , ze do Francji wpadam raz do roku ..kiedyś na forum rozmawiałam o tym z

• Polityka
    Napisał(a): ~EVI - 23:07 2009-11-20
    TAK NIEDOJRZALEJ OPOZYCJI, NIE WIDZIAL JESZCZE SWIAT, LUDZIE, TO WLASNIE TYMI KONF. PRASOWTMI, NISZCZYCIE DOBRE IMIE POLSKI.
    JESLI MYSLICIE,ZE KTOS MADRY WAS SLUCHA, TO JESTESCIE W BEDZIE,ZAS PRASA ZACHODNIA PISZEI

• Na luzie
    Napisał(a): ~wicary - 23:06 2009-11-20
    Mamuśka Majdana wie co robi
    w niezbyt odległej przyszłości ten buc trafi za kratki ( ma już jeden wyrok w zawieszeniu i za

• Na luzie
    Napisał(a): ~bonzo - 23:05 2009-11-20
    i coZ?>
    Panie kochany i co politycy to kłamcy.A ludzie to łykają jak mi&oacute;d lipowy.Się ockniemy

• Wydarzenia
    Napisał(a): dobrze ci tak jednoręki bandyto ! - 23:04 2009-11-20
    Re: Wiśniewski już nie zagłosuje na Tuska
    Co ty Wiśnia nie wiedziałeś z jaką partią masz do czynienia, to nic nie m&amp;oacute;w,

• Polityka
    Napisał(a): NA MARSIE - 23:03 2009-11-20
    Re: Tusk byłby najlepszym prezydentem
    JAKA CIĘŻKA KASA STOI ZA TAKIM URABIANIEM G.....? .
  • Polityka
    Napisał(a): Silva rerum - 23:03 2009-11-20
    Re: Tusk byłby najlepszym prezydentem
    Nasze serca , myśli i czyny - Tobie - Przyw&amp;oacute;dco Narodu!

• Wydarzenia
    Napisał(a): ~Polak - 22:58 2009-11-20
    WISNIEWSKI SIE ODEZWAL, WSTYD, MOZE W KONCU BEDA PORZADKI W TYM KRAJU.
    SKONCZY SIE OCNE HAZARDOWANIE, BIEDA DZIECI I RANNE KLOPOTY ZE WSTAWANIEM.