Już dwa miesiące temu minister zdrowia mówiła, że zamówiono 4 miliony szczepionek na grypę A/H1N1. Dziś miały zapaść decyzje dotyczące zakupu. Co usłyszeliśmy? "Nie kupimy szczepionki, dopóki testy nie będą zakończone" - mówi Ewa Kopacz. Trzeba więc czekać przynajmniej do stycznia.
ciemnemu ludowi że są najlepsi a wszyscy inni są źli.
kiedy ludzie dojrza z kim maja doczynienia?????????
Czy Polska ma wstępne kontrakty na zakup czy tez musielibyśmy czekać aż doprodukuja i przekażą innym potrzebującym krajom które kontraktowały przed nami. Z jednej strony zgadzam się częściowo z tłumaczeniem ministerstwa z drugiej wiem ze tłumaczenie ministerstwa jest częściową ściemą z prozaicznej przyczyny - braku pieniedzy w systemie.
A ja sobie herbatę z miodem i cytryną oraz sok cebulowy zaordynuje co polecam wszystkim jako doskonały lek osłonowy a i tańszy od badziewia z aptek.
Skruszałem
Przepraszam wszystkich, że za pieniądze PO pisałem źle o PiS
Tak już nie będzie.
Wszystkich bardzo przepraszam i wstydzę sie tego
piszę to równięż do wszystkich miich kumpli z bandy PO opamiętajcie się
Wiesio13
motek
pantera64
cziras
Dr pseudo Judym
Emma
popisowiec
Wacienka
Nie ma żadnej grypy!
jesteśmy wyspą szczęśliwości!
PO co straszyć niepotrzebnie ludzi...
mam w d.. pana tuska odcinam sie o Palantów z PO
mam same nistrawności za to co pisałem na forach to BYŁY SAME KŁAMSTWA
PRZEPRASZAM I BŁAGAM O WYBACZENIE
to by troche wyklarowalo sytuacje
Czy ta baba nie ma innego szamponu jak ona wygląda,tłuste włosy afe,afe afe.
Tuskomatołki muszą odejść, Wszystkie.
Szczepionki mają krótki termin przydatności.
Nie wiadomo jaka mutacja będzie atakować.
Nie wiadomo ile kupić, bo nie wiadomo jakie będzie zagrożenie, a kasy mało.
Kupić mniej, nie dawać pisiorom, bo im i tak już nic nie pomoże. ;)
Donald Oszust i jego sitwa moze już sie zaszczepili? co bedą martwic sie głupim Narodem ktory i tak zagłosuje na Platforme albo SLD ... komuchy górą
Przecież i tak najważniejsze, żeby koncerny dostały kasę - nie?
Czyli racjonalniejsze jest zapłacenie koncernom i nie odebranie szczepionek, bo po co je odbierać. Potem tylko problem z magazynowaniem ich, a po jakimś czasie z utylizacją.
Czyli, łgała jak z nut we wrześniu? To bardzo prawdopodobne, Ci peowcy to tak mają, jak nie skłamią, to źle się czują. Jest jednak pewna osoba, która ,jak powie że coś zrobi, to zrobi! Jednym słowem osoba ta zlikwidowała hazard, to i jednym słowem zlikwiduje świńską grypę. Czekamy na ukaz Donalda Putina w tej sprawie.
Za uszatego Urbana rzad sie mogl sam wyzywic, teraz pewnie i sam sie wyleczy a pospolstwo - nic to jak mawial pan Michal.
Oby tylko przy okazji tego leczenia wyjechali wszystkie tuskomatoly daleko stad. Z pania minister wlacznie. I z butelka szamponu w dloni...
Wiadomo nie od dzisiaj , że ten rząd , rząd premierka-piłkarzyka , mocny jest tylko w gębie.W piarowych sztuczkach.
Ale żeby rzeczywiste problemy rozwiązywać - to już jest zbyt nieudolny...
Szczepionki nie zostaly przetestowane i zweryfikowane. Ja i moja rodzina nie zaszczepimy sie nimi. Nie polecam ich.
Jak by wybuchła epidemia lub wojna to wiadomo z czyjej winy.A dla rządu i Poparanej bandy szczepionki zawsze by się znalazły a resztę zrobią aparatczycy propagandy czyli spolegliwi dziennikarze.
cała PO to banda kłamczuchów i aferałów ale czego sie dziwić po UWolach przefarbowanych?
RE: tuńczyk
przeciez wiemy jaka mutacja atakuje - mutacja tuńczyka i POmylencow....ten madry elektorat z duzych miast i malych mozgow.
re...TUNCZYK... ODDALBYM CI OSTATNIA SZCZEPIONKE, BYS NIE UMARL I ZOBACZYL TUSKA W PIERDLU.
Rzad zamowil szczepionki dla ludzi, nie dla pisiorow :)
p.s.
PiSydent zamowil malpki dla pisiorow .
Te dziady nie mają kasy ukradł Miro jak wróci to pewno trochę da i to babsko kupi może na Allegro bedzie tani NIE.
CUDAK-kołpacz mówi że dla ; ZŁODZIEJI,PRZEKRĘTÓW,HAZARDZISTÓW z PO starczy szczepionek
a dla emerytów,rencistów, PIS ,SLD , i PSL nie ma i nie będzie.
CUDAK-PRZECIEK-tusk też dużo obiecywał , a nic nie ZREALIZOWAŁ .....to jak z tymi szczepionkami ....
> tuńczy k Napisał(a):
>
> Skruszałem
> Przepraszam wszystkich, że za pieniądze PO
> pisałem źle o PiS
> Tak już nie będzie.
> Wszystkich bardzo przepraszam i wstydzę sie tego
> piszę to równięż do wszystkich
> miich kumpli z bandy PO opamiętajcie się
> Wiesio13
> motek
> pantera64
> cziras
> Dr pseudo Judym
> Emma
> popisowiec
> Wacienka pis-niety FASZYWY NA DZRZEWO wucAFER jk,kaczysci do pierdla za klamstwa z sadowymi wyrokami wuc=buc=pis sabotazysci
Jak patrzę na tę babę, to od razu jestem chory.
najwazniejsze sa orliki
DO WSZYSTKICH
UWAGA na komunistyczne badziewie :
Tuńczyk
Wiesio13
motek
pantera64
Cziras
Dr pseudo Judym
Emma
popisowiec
Używaja na forum wielu innych przypadkowych nickname.
Czy tym gamoniom z obecnego rządu udało się coś pozytywnego załatwić? Wychodzi im znakomicie kręcenie lodów, korumpowanie i niejasne biznesy z bossami mafii. I jeszcze tuszowanie i zamiatanie pod dywan swoich przekrętów. A także tworzenie komisji do zbadania swoich przestępstw. Hahaha.Przewodniczący Komisji do zbadania przekrętów Platformy będzie z Platformy. Oni już zupełnie mają społeczeństwo w d....i kpią sobie ze wszystkiego. Do czasu!
widocznie głupsze są od tuńczyka