sobota  21 listopada 2009 r.  Imieniny: Janusza, Konrada, Oliwiera

Idź do strony: 123następna
Bieżąca strona: 1 z 3

»
2009-11-05 09:11 Autor: dziennik.pl

Na swym blogu zazwyczaj pisze o polityce, tym razem zajął się... grypą. Janusz Palikot przekonuje, że szczepionka przeciwko grypie to "gigantyczny przekręt". Apeluje do Polaków, by nie dali się "ogłupić". "Grypy nie ma!" - twierdzi poseł Platformy Obywatelskiej.

Kwasniewski mial Krauzego a Tusk ma Palikota. Zawsze znajdzie sie jakis magnat, ktory jest ponad prawem.

u posła j.w. w dodatku nieleczone.

Zawsze twierdziłem że p.Palikot to mądry człowiek

I kto tu mówi o przekrętach? - poseł , który utrzymuje się z pożyczek otrzymywanych z Antyli Holenderskich ?
Kiedyś myślałem ,ze Palikot to będzie nowa jakość w polityce, ale to jest kolejne dno tego dna.
A wracając do szczepionki - tylko polskie ministerstwo zdrowia jest mądre,a Anglicy,Niemcy,Belgowie,Czesi,Węgrzy to wszystko durnie ??

~max
»
Stłucz Pan termometr!!! 2009-11-05 09:33

Czy to radzi nam Platforma w obliczu kryzysu???

Wirus ŚWIŃSKIEJ GRYPY szaleje. Widziałem w TVN 24 jak do studia przyszedł z dawna OCZEKIWANY GOŚĆ ze ŚWINŚKIM RYJEM. Powikłania widać było poważne. Ślinotok, rozrzucony w nieładzie kołtun, bełkotliwa mowa. Już wtedy widać było, że męczy się ten zarażony poważnie. TVN 24 nie przeprowadziło po jego wyjściu dezynfekcji, nie zarządzono kwarantanny i teraz z telewizorów wyłazi zawsze jakiś ŚWIŃSKI RYJ z PO, SLD lub PSL i BEŁKOCZE. Te objawy pozostały do dzisiaj. Trzeba już zaszczepić Palikmiota przeciw WŚCIEKLIŻNIE, bo objawy takie już się pojawiły jako pozostałość po nieleczonej ŚWIŃSKIEJ GRYPIE.

Ma Pan rację Panie Pośle, grypy nie ma, a wszystkie inne choroby to wymysł lekarzy i firm farmaceutycznych. Służba zdrowia, a przede wszystkim szpitale, wydają pieniądze z Narodowego Funduszu Zdrowia na leczenie chorób, które nie istnieją i jeszcze narzekają na brak kasy. Rząd musi wydać dekret o zakazie chorowania i karaniu tych, którzy utrzymują, że choroby istnieją. BRAWO PANIE POŚLE, BRAWO PO!!!

GregS
»
GRYPY 2009-11-05 09:44

Grypy nie ma ! A kto chory , ten wrog i niech zdycha. Sluszna linie ma nasza Partia....

ciepłe gacie, skarpety i czapa na bańkę wystarcza ...

Izka - pytasz dlaczego Palikot stawia się ponad prawem.Kobieto zejdź na ziemię.Żyjesz w Polsce - a tu wszystko nie tylko możliwe,ale dozwolone.Zobacz co robi kler.lekarze.wszystkie służby mundurowe,politycy.Pokręcone i przekręcane prawo jest tylko dla gołodupców którzy na tych złodziei głosowali i wybierali ich

NAJWIĘKSZY PRZEKRĘNTEM jest PALIKOT

Nie to już przekracza wszelkie granice co ten GŁUPEK wygaduje

WIADOMO,ZE JESZCZE NIE ZOSTALA ROZTRZYGNIETA SPRAWA 'IWOBRADYNY',A JUZ SIE IMA INNEGO LEKU. BALICKI, TO DORADCA P. NR1, WIEC MUSI DOWALIC RZADOWI.

MichałKAT
»
Re: Palikot: Szczepionka na grypę to przekręt 2009-11-05 09:54

Głupek palikot w jednym miał rację, epidemii grypy ah1n1 nie ma to tylko czysta nagonka mediów by nabić kasę firmom farmaceutycznym. Jak zwykle jednak musiał pojechać po PIS-ie, zapomniał o prezydencie. GŁUPEK ten palikot, czasem głupkowi zdarzy się powiedzieć coś mądrego.

Już wystawili Palikota, żeby ratować ewidentną ignorancję i brak dbania o bezopieczeństwo obywateli przez Kopacz.

Ale jest Palikot i postępowa partia Tuska - vel Kononowicza !

lekarz
»
CZWÓRKAMI DO NIEBA PÓJDĄ 2009-11-05 10:02

Polska nie ma aparatury do natleniania krwi w przypadku powikłań związanych z H1N1.

AAAaaa....PiSik!!!...
Zdrówko spiskowcy:-)

Kto jak kto, ale on na przekrętach się zna, koncerny farmakologiczne nie dorastają do pięt temu specjaliście.

ZGADZA SIE NA MAXA OGLADNIJCIE NA YOU TUBE GRYPA666 I BRAWO ZA ODWAGE ZA POWIEDZENIE TEGO WSZYSTKIE GRZECHY BLAZENADY ZOSTALY U MNIE ZMAZANE BRAWO PALIKOT SZCZEPIONKI TO WIELKA SCIEMA NIE DAJCIE SIE PANICE KONCERNY BIJA KASE

~badajacy
»
prosze spojrzec na strone 2009-11-05 10:19

"GW" i zobacza Panstwo, jaka nacja bardzo podgrzewa emocje szczepionki na grype- a kto jest szefami koncernow farmakologicznych?????

Można o mnie powiedzieć, że jestem "ciemnogród", ale ja się nie zaszczepię, bo nie mam zaufania do "wynalazków".

anonimowosc sieci
»
Re: Palikot: Szczepionka na grypę to przekręt 2009-11-05 10:32

POWIEDZ TO RODZINIE MOJEGO KOLEGO, KTORY WALCZY O ZYCIE W JEDNYM Z WARSZAWSKICH SZPITALI Z POWODU SWINSKIEJ GRYPY.

Czyli jest nad-chamem lub super-prostakiem.

W środowisku lekarskim tylko 6% się szczepi. Nigdy się nie szczepię.....nagle grypa....nagle szczepionka.Tylko nawet lekarze nie dają pewnej gwarancji! Nie jestem tego wszystkiego taka pewna.....wszak koncerny farmacutyczne prawdy nam nie powiedzą.....liczy się tylko kasa...ogromna kasa!

minister zdrowia kreci...widocznie za bardzo sie targowala i wypadlismy z kolejki...

jedno jest pewne...skutki uboczne...uszkodzenia neurologiczne...paralize...nowotwory...utrata wzroku....powazne reakce na szczepionke,

nie mówie tu o zawrotach glowy...wymiotach...czy wysypce...

ta szczepionka dopiero za rok bedzie bezpieczna...teraz trwa eksperyment medyczny na ogromna skale....

szapa
»
I na tym rozdzial Palikot moznaby zamknac 2009-11-05 10:39

Z najlepszymi zyczeniami przed podroza na Ukraine...

On ma świńską grypę od urodzenia.

ile ma pan temperatury PaniePalikocie

Idź do strony: 123następna
Bieżąca strona: 1 z 3

» Nowa wiadomość
Autor
Temat
Wiadomość
CAPTCHA

• Hydepark
    Napisał(a): beksa - 23:08 2009-11-20
    Re: miasteczko
    dobrze wiesz , ze do Francji wpadam raz do roku ..kiedyś na forum rozmawiałam o tym z

• Polityka
    Napisał(a): ~EVI - 23:07 2009-11-20
    TAK NIEDOJRZALEJ OPOZYCJI, NIE WIDZIAL JESZCZE SWIAT, LUDZIE, TO WLASNIE TYMI KONF. PRASOWTMI, NISZCZYCIE DOBRE IMIE POLSKI.
    JESLI MYSLICIE,ZE KTOS MADRY WAS SLUCHA, TO JESTESCIE W BEDZIE,ZAS PRASA ZACHODNIA PISZEI

• Na luzie
    Napisał(a): ~wicary - 23:06 2009-11-20
    Mamuśka Majdana wie co robi
    w niezbyt odległej przyszłości ten buc trafi za kratki ( ma już jeden wyrok w zawieszeniu i za

• Na luzie
    Napisał(a): ~bonzo - 23:05 2009-11-20
    i coZ?>
    Panie kochany i co politycy to kłamcy.A ludzie to łykają jak miód lipowy.Się ockniemy

• Wydarzenia
    Napisał(a): dobrze ci tak jednoręki bandyto ! - 23:04 2009-11-20
    Re: Wiśniewski już nie zagłosuje na Tuska
    Co ty Wiśnia nie wiedziałeś z jaką partią masz do czynienia, to nic nie mów,

• Polityka
    Napisał(a): NA MARSIE - 23:03 2009-11-20
    Re: Tusk byłby najlepszym prezydentem
    JAKA CIĘŻKA KASA STOI ZA TAKIM URABIANIEM G.....? .
  • Polityka
    Napisał(a): Silva rerum - 23:03 2009-11-20
    Re: Tusk byłby najlepszym prezydentem
    Nasze serca , myśli i czyny - Tobie - Przywódco Narodu!

• Wydarzenia
    Napisał(a): ~Polak - 22:58 2009-11-20
    WISNIEWSKI SIE ODEZWAL, WSTYD, MOZE W KONCU BEDA PORZADKI W TYM KRAJU.
    SKONCZY SIE OCNE HAZARDOWANIE, BIEDA DZIECI I RANNE KLOPOTY ZE WSTAWANIEM.