sobota  21 listopada 2009 r.  Imieniny: Janusza, Konrada, Oliwiera

Idź do strony: 123456następna
Bieżąca strona: 1 z 6

»
2009-11-05 10:50 Autor: dziennik.pl

Jeśli jeszcze raz zostanie premierem, zbuduje IV RP. Smutno mu, gdy myśli o... Ludwiku Dornie. Mama robi mu wymówki, gdy w środku nocy pracuje lub czyta. O kim mowa? O Jarosławie Kaczyńskim. Prezes PiS "spowiada" się w kwestionariuszu dla "Faktu".

~polianna
»
kaczyński to skansen w XXI wieku 2009-11-05 10:56

Strasznie zakompleksiony człowiek. Szkoda mi go

~stopporpagandzie
»
obracanie kotka ogonkiem 2009-11-05 11:17

Żenada ! Typowe dziennikarskie odwracanie uwagi od dramatycznej sytuacji którą zgotowała Polsce nie obliczalna Platforma . Afery, korupcja zero przygotowania na epidemię : brak maseczek, brak terraflu , deficyt zwykłych szczepionek ale co tam niech ciemnogród śmieje się z Kaczyńskich .... Media to wspaniałe oręże propagandowe ... Halo redakcjo ! Mi już się Kaczyńscy znudzili chcę wiedzieć dlaczego Donald nie chodził na lekcje logopedii i jak wypowiada wyraz rój . Czekam na relacje najlepiej z dźwiękiem . Z góry wielkie podziękowania !

Ciekawe czy pani mama czyni temu panu wymówki jak się moczy w nocy.Taki kłębek kompleksów chce być naszym premierem??? Dopatruję się w tym ciężkiego schorzenia....?

Indyk, sorry kaczor marzył o niedzieli, a w sobotę leb mu...
kaczorku, kaczorku...sweet dreams...

A ja pana Jarosława bardzo lubię.Nie sili się prostackina lans - jest szczery i naturalny.Nie ma "parcia na szkło"- ni i najważniejsze - jest UCZCIWY!

Panie prezesie IV RP skonczyła się dwa lata temu,- kiedy naród z wielkim hukiem wylał pana na pysk...Proponujemy następną nazwac IV i pół i proklamowac ją już jutro ze stolicą w Toruniu... Własne radio i stacje TV już tam macie, teraz tylko ogłoscie o.dyrektora papierzem,- bedzie mieli swój kosciół i oczywiscie nie zapomnijcie o nowym pieniądzu...pisuar..!!!
Ciemny naród życzy ...powodzenia !

Barcelinho
»
Kaczyński to spoko gość 2009-11-05 12:26

Zawsze ma mój głos

Znam to! Skończyło się to mnóstwo lat temu kiedy wyprowadziłem się z rodzinnego domu co i panu prezesowi tez radze ;-)

~Jacenty Jarowski
»
A kuku! 2009-11-05 12:41

Trzeba się rozjerzeć za panienkami!!!!

Oj oberwie się tabloidom za przykywanie porażających afer, oj,oj.

...Ilustrowny Kurier Warszawski z data 5.11.1899 i zużywam za duzo nafty w lampie naftowej,- po 10 rubli za litr....
Narzeka tez, że rano nie zdążę na dorozkę...jak znów wstanę po 12tej...
Mam ma zawsze racje Jareczku...my też...

SpiEwka
»
A ja spokojnie glosuje na PiS 2009-11-05 12:44

Mierzi mnie prymitywizm ludzi, ktorzy drwia z cudzych matek, ich wlasne pewnie dogorywaja w domach starosci, mierzi mnie wulgarnosc i bezmyslnosc osob nie widzacych rzeczywistosci takiej, jaka jest

Synuś mamusi...a latarki pod kołderkę nie chowa przed mamusią?! i takie cuś znów chce nami rządzić.....kłamstwo
go brzydzi??.....ha ha ha...............

To dziwne, że nie denerwują go własne kłamstwa i cyniczne intrygi jakie bez przerwy knuje...Matka najlepiej by zrobiła, gdyby wiązała go codziennie do kaloryfera...Naród miałby spokój, a partia może znalazłaby normalnego normalnego przywódcę...

Pana J. Kaczyńskiego strofuje mama, natomiast dzielny minister sprawiedliwości za młodu walczył z rakiem. To są zbitki redaktorów tego portalu. Uśmiać się z was można !

STARY KAWALER U MAMUSI NIGDY NIE DOJRZEWA ANI PSYCHICZNIE ANI UMYSLOWO. TO KARYKATURA DOROSLEGO MEZCZYZNY NIE ZDAJACEGO SOBIE NAWET SPRAWY JAK SIE OSMIESZA W OCZACH NORMALNYCH LUDZI.

Oj oj, będzie pucowanie kiszek. To p. Jarosław nie wiedział kto jest właścicielem FAKTu.
A swoją drogą to trza mieć geny klęski by dać się złapać na takie plewy, oj,oj.

Ale jesteście śmieszni. Każda Matka dba o własne dziecko nawet gdy to dziecko ma 60 lat a rodzic żyje. Życzę Wam aby Wasi Rodzice żyki tak długo i dbali o Was. Szacunek dziecka do rodziców i rodziców do dziecka to największy skarb jaki mozna posiadać. Widoczne Wam tego brakuje i nie jestećie wstanie zrozumieć co to jest miłość rodzicielska. A tak na marginesie co takiego konkretnego zrobiło Wam PiS. Czy przyszło do Was o 6 rano tak jak opowiadał Tusk. Nie bo nie macie nic na sumieniu. Opieracie się tylko na nienawiści PO i mediów do tej partii. Nie macie własnego zdania a to już dramat.

Mama powinna zalozyc okulary i sprawdzic co dziecko w lozeczku czyta - byc moze sa to jakies diabelskie sex-magazins, zamiast dziel Lenina !

Jakież to liberalne i nowoczesne. Najlepiej poddać ich od razu eutanazji i w ten sposób problem ZUS-u i OFE zostanie rozwiązany. Tę samą medialną głupotę widać chocby na tym forum pod postacią wypowiedzi młodych wykształconych z dużych miast. Cóż, brak elementarnego wychowania widoczny gołym okiem

Goska!!!Masz 100% racji!!!Zycze kazdemu krytykujacemu takiej matki i takiego syna.Powinniscie POmatoly brac przyklad,jak nalezy szanowac rodzicow i jak wielka cnota i zaleta jest szacunek do matki.Robicie sobie z tego ubaw,co mnie nie dziwi,bo wszystko wychodzi z domu,w ktorym bylismy wychowani.Jezeli nie macie szacunku dla innych,nie oczekujcie go dla siebie.Agresywnosc Waszych wpisow to nic innego jak brak szacunku dla siebie samego.

oj niektórzy to są sfrustrowani, za każde słowo człowieka zbluzgają, obojętnie czy powie kocham, czy nienawidzę

szanowni dziennikarze proszę o sprawzdenie czy jędruś nie moczy się w nocy i czy mamusia ma odPOwiedni zapas pampersów jak nie ma to niech POżyczy z platformy>A tak a propos to winna sprawdzac czy jarus trzyma rączki na kołdrze, czy broń Boże czasami nie POd kołderką a może zrobił kupkę>Macie tyle temacików by osmieszyc pis,że nie POtrzeba wam POdPOwiadać, a co tam u soneczka, PO umorzeniu sprawy kamcia>CO napiszczie???????-ciekawski franek z domu kiepściunie temaciki

Term
»
Uczicwy niezakompleksiony facet 2009-11-05 13:14

który bez skrępowania opowiada o swoim skromnym rodzinnym życiu, dla wrogów nawet to że ma kota, konto z mamą i jest kawalerem jest wadą.

Za to nie przeszkadza im kiedy na kampanię Palikota po 10 tys. zł wpłacają "emeryci" i "studenci" oraz gdy pożycza miliony Euro od tajemniczych firm z antyli holenderskich których kapitał założycielski to 5 tys. zł
GŁUPI NARÓD

Panie Prezesie, jest Pan cudownie anachronicznym człowiekiem w tych zwariowanych czasach! bez parcia na szkło, bez piarowych tricków, z normalną Mamą, która nawet 60-letniemu synowi przpomina o szaliku!...Zawsze Pana z przyjemnością słucham, jako jeden z bardzo nielicznych nie uprawia Pan wodolejstwa i nie męczy słuchacza różnym yyyyyy, eeeeee, że o łgarstwach już nie wspomnę.
Mój głos ma Pan na 100%, a nawet jeszcze więcej!

re: polianna Gdzie Ty widzisz kompleksy u Kaczyńskiego? Typowy z Ciebie przykład medioty! Naucz się samodzielnie myśleć., bo żyjesz w plastikowym i zmanipulowanym świecie.

Wyrazy szacunku dla Pana Jroslawa Kaczynskiego.Jest Pan Wielki.

Gratuluje Waszego szacunku panowie Kaczynscy do mamy. Przynajmiej moze na Was liczyc na starosc za wychowawczy trud. Brak w rozwoju wielu wpisujacych na forum swiadczy o ich nedzy duchowej a ich rodzicow to mi napewno zal. Jak mozna pogardzac ludzmi, ktorzy sie troszcza o wlasnych rodzicow. Zastanow sie jeden z drugim. Bo mozesz sie nasmiewac z panow KACZYNSKICH a ja i tak mam zle zdanie ale tylko o tobie.

Oby pan Kaczyński długo w zdrowiu był, bo dzięki niemu PiS nie wróci do władzy. ;)

Idź do strony: 123456następna
Bieżąca strona: 1 z 6

» Nowa wiadomość
Autor
Temat
Wiadomość
CAPTCHA

• Hydepark
    Napisał(a): beksa - 23:08 2009-11-20
    Re: miasteczko
    dobrze wiesz , ze do Francji wpadam raz do roku ..kiedyś na forum rozmawiałam o tym z

• Polityka
    Napisał(a): ~EVI - 23:07 2009-11-20
    TAK NIEDOJRZALEJ OPOZYCJI, NIE WIDZIAL JESZCZE SWIAT, LUDZIE, TO WLASNIE TYMI KONF. PRASOWTMI, NISZCZYCIE DOBRE IMIE POLSKI.
    JESLI MYSLICIE,ZE KTOS MADRY WAS SLUCHA, TO JESTESCIE W BEDZIE,ZAS PRASA ZACHODNIA PISZEI

• Na luzie
    Napisał(a): ~wicary - 23:06 2009-11-20
    Mamuśka Majdana wie co robi
    w niezbyt odległej przyszłości ten buc trafi za kratki ( ma już jeden wyrok w zawieszeniu i za

• Na luzie
    Napisał(a): ~bonzo - 23:05 2009-11-20
    i coZ?>
    Panie kochany i co politycy to kłamcy.A ludzie to łykają jak miód lipowy.Się ockniemy

• Wydarzenia
    Napisał(a): dobrze ci tak jednoręki bandyto ! - 23:04 2009-11-20
    Re: Wiśniewski już nie zagłosuje na Tuska
    Co ty Wiśnia nie wiedziałeś z jaką partią masz do czynienia, to nic nie mów,

• Polityka
    Napisał(a): NA MARSIE - 23:03 2009-11-20
    Re: Tusk byłby najlepszym prezydentem
    JAKA CIĘŻKA KASA STOI ZA TAKIM URABIANIEM G.....? .
  • Polityka
    Napisał(a): Silva rerum - 23:03 2009-11-20
    Re: Tusk byłby najlepszym prezydentem
    Nasze serca , myśli i czyny - Tobie - Przywódco Narodu!

• Wydarzenia
    Napisał(a): ~Polak - 22:58 2009-11-20
    WISNIEWSKI SIE ODEZWAL, WSTYD, MOZE W KONCU BEDA PORZADKI W TYM KRAJU.
    SKONCZY SIE OCNE HAZARDOWANIE, BIEDA DZIECI I RANNE KLOPOTY ZE WSTAWANIEM.