"Jestem pełen podziwu dla tego, w jaki sposób Donald Tusk prowadzi Polskę w kierunku Europy. Jak broni interesów swojego państwa, ale też bierze udział w wielkich decyzjach europejskich" - taką laurkę wystawił prezydent Francji polskiemu premierowi. Donald Tusk i jego ministrowie pojechali do Paryża na międzyrządowe konsultacje.
Ot takie współczesne tabloidowe pamperki.
Prezydent chyba będzie musiał małpeczkę strzelić z zazdrości
rywala to co wybierze??? Durny naród PO myśli ale jak Tusk doprowadzi Polskę do ruiny!!!Szkoda mi was Polacy. Mnie nikt nie chwali ale każdy chce mnie mieć po swojej stronie. Amerykanie też nas chwalą a Rumunom zniosą wizy bu ha ha ha.
Ja też podziwiam pana premiera - razem z Gudzowatym podziwiamy!
Jescze dopłacimy, zeby sie Tuscqa pozbyć z Polscqi :)
o ile Tusk jest wyższy od Sarkozego o 1 cm,a Sarkozy ma 1,62 cm,kurduple rządzą Europą.Nasz Kaczyński jest Mały ale nieukrywa tego w obcasach 5 cm.
Pochwałę Francuzów traktujmy jak Greków,im bliżej do miałkiego Tuska niż do prawdziwego męża stanu jakim jest POLSKI PREZYDENT Z WARSZAWY ,a nie jakiś rudy Kaszubek.Warszawa brzmi trochę dumniej niż jakiś pierdola z prowincji ,a już szczególnie z Gdańska!
CHWALI BO PO WIECUBOWIEC WREDNY RYZY LIS NISZCZY KRAJ JAK STOCZNIE I INNE ZAKŁADY I JEST ZDRAJCA POLSKI DLA UNI PSEM NA DZNURKU CO ONI KAZĄ TO ROBI JAK UBECKI BOLEK DBA TYLKO O SZFABÓW A KACZYNSKI SIĘ NIE DAŁ BO WALCZYŁ O KRAJ
Ale Sarko potrafi kadzic! i wszystko bierzemy doslownie! ciekaw jestem o co naprawde chodzi francuzom???
Jedynym celem Sarko, mówiąc te słowa, jest wywołanie wścikłości Kaczyńskich i ich zaciekłych hord. Francuz wie na jakiej strunie ma zagrać.
DOBRZE SOPOT NAPISAŁES ZE POLSKĘ MA W GUPIE A PODLIZUJE SIĘ NIEMCOM JEST DLA NICH POTRZEBNY DO NISZCZENIA KRAJU I ZA TO GO NIEMIECKĄ ŚWINI POKLEPUJĄ
Dwóch najśmieszniejszych clownów medialnych w Europie. Do kompletu brakuje postrzelonego Berlusconiego i hiszpańskiego Jasia Fasoli -Zapatero.
a że Tusk jest posłusznym agentem wpływu, działajacym na rzecz obcych mocarstw to Sarko ma za co byc wdzieczny. Skonczyły sie kolonie zamorskie sa wygodniejsze - europejskie, które przy takich rządach można drenowac gospodarke bez umiaru i obaw..
Ja też go podziwiam ,prawda jaki śliczny!
a pisydenta do tego "kwartetu " nie chcą ,a on by przebieral kaczymi nóżkami gdyby mu pozwolili,a klepal by klepal po plecach
Gratuluje.
A czy razem czasami nie POnarzekali na naszych dwóch małych????-bo oni to przecież dwa WIELKOLUDY-RZEC BY MĘDRCY EUROPY A NASZ NIE TYLKO BO i perulandu.A ile wazeliny w tonach zużyto i dlaczego maja takie nieszcere usmieszki.......
jw.
Wycyprzone lemingi, i daliście sie ograc takim unijnym kurduplom, chyba to zauroczenie Napoleonem tak wpłynęlo na waszą płaska wyobrażnie
Sarkozy musiał mu zepchnąć jakiś złom.W Europie tylko Tusk daje robić z siebie balona.Sprawa jest na zachodzie znana.Wszyscy z nas się śmieją.
Mylisz się @paluszku Tadzia C.
Gra idzie o dopłaty dla rolników francuskich i polskich.
@Oto kanalie
Masz odwagę się przedstawić?
;)
PiSmatołów z zazdrości skreca , żeby tylko im sie kiszki poskręcały to pół biedy , im się zwoje mózgowe po@ły.
Sprzeda za elektrownie , kaczy by kupił w Gruzji
Kolonie - w Tworkach by nie wymyślili.
Pocieszę was , waszego PiSdenta też podziwia Jakiśtamświlli , ale tu znowu obuchem w łeb , tylko Jakiśtamświlli.
Osiągnięcia rządu Tuska , jego poważanie i prestiż na arenie międzynarodowej was nerwowo i psychicznie wykończą.
Teraz wiem dlaczego nie dyskutujecie , już jesteście psychiczni , wyjecie z bezsiły jak psy do księżyca , skamlecie , ujadacie.
Prezydent Sarkozy rozpoczął dziś kampanię wyborczą CUDAKOWI-PRZECIEK-tusk do Prezydentury , czy nie za SZYBKO .....
Ale ja pamiętam jak przed Prezydentem Sarkozy , był Prezydent
który ustawiał Polaków po kątach i kazał siedzieć CICHO , Sarkozy
też Prezydenta Kaczyńskiego zaczął pouczać co do traktatu .
TO WSZYSTKO ŚMIECHU WARTE , TA CAŁA PROPAGANDA .....
Czytam ten SŁOWOTOK francuskiego PACANA, który klepie tak: "Jestem pełen podziwu dla tego, w jaki sposób Donald Tusk prowadzi Polskę w kierunku Europy. Jak broni interesów swojego państwa, ale też bierze udział w wielkich decyzjach europejskich" - taką laurkę wystawił prezydent Francji polskiemu premierowi, gdy on i jego ministrowie pojechali do Paryża na międzyrządowe konsultacje." A przypomnieć warto, co w czasie napaści SOWIETÓW na Gruzję WYCZYNIAŁ ten francuski kurdupel. Wspomagał go Donek i RadSikiem, ograniczając Prezydentowi Lechowi Kaczyńskiemu chociażby dostęp do korzystania z samolotu - żałosne PACANY. A ten francuski kurdupel, cóż wtedy osiągnął SWOJĄ PAPLANINĄ i PISANINĄ. NIC. Sowieci nadal są w Gruzji i mają gdzieś tego FIRCYKA. Gdy ktoś tak cudaczny poklepuje Tuska, a ten się z tego cieszy, to tylko można powiedzieć: WART PAC PAŁACA !!!
JUZ NAM ZABOJADY POMOGLI WOJNĘ W DUPIE NAS MIELI A JELENIA ZNALEZLI KAMPANIE RY7ZEMU ROBIĄ NA PREZYDENTA HAŃBA ZDRAJCA
Tow. tucznik cos dzisiaj bez POP-oparcia...
Czyzby zatwardzenie mozgu?
Kurdupel w butach na obcasach kadzi drugiemu takiemu samemu pajacowi ot i wszystoko
A ja podziwiam obu Panów oraz kochanego, zmianowego cenzora!
Panie Sarkozy po co te czarowanie o wspólnej POLITYCE-ROLNEJ .
Rolnicy Francuzcy mają 100% dopłat do rolnictwa a Polacy mają
25% dopłat .Czarować może Pan CUDAKA-PRZECIEK-tuska , bo
on POMLASZCZE i poklepiecie go po PLECACH i wszystko jest w
porządku ..