Nie wiedziałem o akcjach ABW - zaprzecza Lech Kaczyński wczorajszym słowom ministra Grzegorza Schetyny. "Wie więcej ode mnie o tym, co ja wiem" - mówi o wicepremierze prezydent. Ale przyznaje, że wiedział o sprawie byłego oficera specsłużb PRL Aleksandra Lichockiego i WSI, tylko pytany o to wczoraj przez dziennikarzy, "nie skojarzył".
pierwszy furman RP Grzesiu to zwykly cwaniak i co wazne prostak
STOP CHAMSTWU PO !!!
Wiedzialem, ale zapomniałem, że wiedziałem i już nie wiem. Matko Boska, kto go wybrał? Alzheimer i zespół Downa normalnie.
jak patrze na tego "grzesia" to niedobrze mi sie robi, nastepny "talent" po Chlebowskim i Palikocie
Czy ten pan wogole jeszcze cokolwiek kojarzy?
Do niego pasuje jak ulal "Widze ciemnosc" i "Pomrocznosc jasna".
"Nie wiedziałem" tzn."wiedziałem" ale "nie skojarzyłem".
Tak się ten nasz Prezydent musi umęczyć z tym myśleniem i kojarzeniem.
Jak zwykle ,słowa dziennikarza przyjmuje się za słowa p, Prezydenta i jest powód do kpin z rozkazu Donka . Małe to i nikczemne p. premierze !!
no i pojechal "bidula" do Jerozolimy wyplakac sie na Schetyne
pierwsza celna decyzja "Pana prezydenta", ktos mu musial podszepnac , ze tam jest sciana placzu
pewnie jarek
"Państwo to JA"-chciałoby się rzec patrząc na to zdjęcie.
Wszyscy zajmą się tym co robi ten rząd i jakim kłamczuchem jest niejaki Schytinu. Prezydent jest normalnym człowiekiem, który jak każdy ma prawo czegoś nie skojarzyć, zapomnieć czy nie wiedzieć. Zostawcie wreszcie Prezydenta w spokoju, a zajmijcie się wreszcie sprawami, którymi powinien zajmować się ten zakłamany (nie) rząd. Dwie notatki, które pewnie ów minister zapomniał, że nosi w kieszeni!
toz to polaczenie Alzheimer'a z "kacenjamerem"
"panstwo to ja"... oczywiscie Panstwo Kaczynscy
Poza tym nie spodziewajcie sie , ze on wogole bedzie cos pamietal....nie oplaca sie go zawiadamiac bo potem sie wszystkiego i tak wyprze..
To Brat chcia zebym zostal Prezydentem . Ale ja naprawde nie chcialem bo sie do tej roboty nie nadaje.
Lechu wojazuje..............za darmo pisiaki z cala bizantyjska swita ????
Nie pytacie ile to kosztuje ?????
Nie ma oburzenia ????
milczycie ..........skomlac....i skowyczac przez sen....
napewno nie kłamie- chyba że brat kazał
kaj Napisał(a):
RE: kaj; lesia to sobie poszukaj na tuskoiowym podwórku, kim ty jesteś żeby obrażać prezydenta śmieciu?!!!
annaj napisała:
kaj Napisał(a):
RE: kaj; lesia to sobie poszukaj na tuskoiowym podwórku, kim ty jesteś żeby obrażać prezydenta śmieciu?!!!
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Ależ pani annaj!
Damie nie wypada tak brzydko pisać! Proszę nie dawać się wyprowadzić z równowagi! Przecież potrafi pani prowadzić merytoryczną dyskusję, bez poniżania się do poziomu tych, którym brakuje argumentów? U pani jest ich tak wiele, niepodważalnych!
Wierzę w panią i trzymam kciuki w imieniu naszych braci Kaczyńskich i Ojca Dyrektora!
Do boju annaj!
stasiok szpiclu. wiadomo, że jesteś gejem. po co udajesz emerytkę?
Pozdrawiam
~Lenkor 02. Napisał(a):
Czy ten pan wogole jeszcze cokolwiek kojarzy?
Do niego pasuje jak ulal "Widze ciemnosc" i
"Pomrocznosc jasna".
Prywatnie to on moze i poczciwina i "d... wolowa". ale dlaczego w prezydenty go wypchneli ???
Zrobie wszystko. Każdego opluje i bede głosował na Platworme bo Platworma jest przeciw lustracji.
do zawiedzionej emerytki Napisał(a):
stasiok szpiclu. wiadomo, że jesteś gejem. po co
udajesz emerytkę?
Re: Zawiedziona emerytka: już wczoraj nabrałam podejrzeń emerytko !!
Taburski! Koles, to juz cie wypuscili.Ale ten czas leci.Przywalcuje do ciebie,pogadamy.
annaj napisała:
do zawiedzionej emerytki Napisał(a):
stasiok szpiclu. wiadomo, że jesteś gejem. po co
udajesz emerytkę?
Re: Zawiedziona emerytka: już wczoraj nabrałam podejrzeń emerytko !!
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Już pani pisałam, że nie jestem żadnym STASIOKIEM! Czy tak trudno to zrozumieć?
Proszę mi uwierzyć!
Z ciekawością śledzę pani komentarze i bywam nimi zachwycona, w przeciwieństwie do tych, pisanych przez nieudolnych, uważających się za pani „pomagierów”. Oni, nawet na tym forum, wykazują się jakąś manią prześladowczą, i tu widzą jakiś „układ”!?
Proszę przyjąć rady z mojego pierwszego komentarza i nie słuchać, że jestem jakimś STASIOKIEM!
Pozdrawiam serdecznie i życzę natchnienia do wielu konstruktywnych komentarzy !!
pospiesz sie "spokojny", bo to tylko przepustka
jak nie zdazysz to pod cela
nara
annaj
»
Może wreszcie.. 2008-05-14 19:00
Wszyscy zajmą się tym co robi ten rząd i jakim kłamczuchem jest niejaki Schytinu. Prezydent jest normalnym człowiekiem, który jak każdy ma prawo czegoś nie skojarzyć, zapomnieć czy nie wiedzieć. Zostawcie wreszcie Prezydenta w spokoju, a zajmijcie się wreszcie sprawami, którymi powinien zajmować się ten zakłamany (nie) rząd. Dwie notatki, które pewnie ów minister zapomniał, że nosi w kieszeni!
annaj napisala wyjatkowo prawde:
"Prezydent jest normalnym człowiekiem, który jak każdy ma prawo czegoś nie skojarzyć, zapomnieć czy nie wiedzieć."
L Kaczynski udowadnia to prawie w kazdym swoim wystapieniu.Trzeba dodac ze czesto nie wie co lub o czym mowi pozwalajac nastepnie tlumaczyc to swoim doradcom typu Fotyga,Kurski itp.
Nic dziwnego ze co drugi Polak wyraza dezaprobate dla stylu sprawowania przez niego urzedu.
W Polsce i za granica jest ciagle obiektem niewybrednych zartow.
Niestety annaj ma racje.
Ten pan jest tylko normalnym czlowiekiem,ktory nie powinien piastowac tego odpowiedzialnego,reprezentacyjnego stanowiska.
Nie ma do tego absolutnie zadnych predyspozycji.
Wrecz przeciwnie.
Nie moge sie doczekac razem z ponad polowa Polakow kiedy skonczy sie kadencja tego pana a tym samym osmieszanie tego urzedu.
Prezydent L Kaczynski:
"Ja rozumiem, że dla niektórych moja osoba, szczególnie jako prezydenta RP, to fakt nie tyle trudny do zrozumienia, ale niemożliwy do zaakceptowania. Ja bym jednak apelował, żeby już tak brudnymi metodami się nie posługiwać"
Panie Prezydencie!
Ci "niektorzy" to co drugi obywatel Polski.
Od poczatku kadencji w kazdym sondazu dezaprobate dla stylu sprawowania urzedu przez Prezydenta wyraza ponad 50 procent spoleczenstwa.Poparcie deklaruje niezmiennie tylko co piaty Polak (srednio ponad 20%).
Jest jasne ze zdaniem co drugiego Polaka L Kaczynski jest jak sam to okreslil :"fakt nie tyle trudny do zrozumienia, ale niemożliwy do zaakceptowania" .
re. annaj ;Dlaczego ublizasz bez zadnych podstaw . Poza tym sama sobie zaprzeczasz , bo raz prezydent jest taki blyskotliwy , a pozniej obrazasz prezydenta , ze nie skojarzyl .Ladnie sie zanosilo wczoraj podalas wzrost i wage , czekalem jak podasz pozostale 3 wymiary i nie doczekalem sie . Jak przyjdzie ci na to ochota to jeden z tych wymiarow wykonaj w czasie mycia podlogi . A tak przy okazji gdzie sa twoi koledzy PiSowcy jakos zamarli .
Oznajmił całemu światu że czyni wysiłki w celu przyznania
pośmiertnego Nobla Sendlerowej . Wszystko pięknie , gdyby nie fakt,
że Komitet Noblowski nie przyznaje nagród pośmiertnych...Irasiad
znów był zdenerwowany !?!?!