Słońce, palmy, baseny, ocean - w takich warunkach odpoczywa po aferze hazardowej Mirosław Drzewiecki. "Super Express" ustalił, że były minister sportu zbiera siły w swoim apartamencie w Miami. Ma tam wszelkie luksusy - marmurowe posadzki, wannę z jacuzzi i piękne widoki z okna.
każdÄ… ciężko zarobionÄ… (by nie rzec - krwawicÄ™!) zÅ‚otówkÄ™ lokujÄ… w ten sposób, by sÅ‚użyÅ‚a rozwojowi narodowej gospodarki. ChwaÅ‚a patriotom nowych czasów!
Oby wyleczył do końca bo znowu Miro swoją babe poobija.
Ob jakiejś afery nie wykręcił USA. O hazard tam łatwo a i jakiś "orlik" na lewo się wybuduje. Grunt do dobra szkoła PO.
Szkoda że nie ma juz Zbinia, KamiÅ„skiego i PISu...Zaraz by tam pojechaÅ‚a brygada antyterorystyczna, plus zespól TV z KoteckÄ… na czele i zrobili "supershow" z ...aresztowania tego...(ocenzurowano)....
P.S. Oczywiście wpierw odebrano by mu broń, aby sobie nie zrobił krzywdy...prawda pisuary !?
A ja jestem ciekaw kiedy prokuratura postawi Mirowi i reszcie jakie kolwiek zarzuty.Wydaje mi się że na to zasłużyli .
Oszust plawi sie w luksusach za pieniadze podatnikow. Gupole i pleps sa do roboty. Jego badania to byly po spozyciu nadmiaru alkoholu. Wiadomo ,ze za kolnierz nie wylewal.
I gdzie ten luksus?
Luksusowy widok z okna? ;)
to ciakwe ze ktos podejrzany o przestepstwa
wyjezdza sobie do usa
ciekwe kto za to placi
zeby jak sie okaze ze cos nie tak to sobie chlopak zostanie i nakukaja mu
moze zbadaja skad mial na to kase ;-)
to moze teraz wszytkch podejrzanym wypuscimy za granice
rozwiazemy problem przepelnienia a wiezieniach
NachapaÅ‚ pieniÄ™dzy od biednych emerytów i od mafiozów a w nagrodÄ™ plażuje w tropikach to jest wizja rzÄ…dów Tuska !!!!!!!!!!
pozazdrościć i widzę ze panowie z dziennika chyba właśnie to zrobili ;-)
ZÅ‚odzieje nakradli tyle ,ze nie zdążą tego przepić bo mu już watroba wysiada, ten milion za mieszkanie to pewnie prowizja od " orlików" gdyby jeszcze dwa lata pokrÄ™clÅ‚ i zbudowaÅ‚ stadion narodowy to by apartamentowiec , lodziarz kupiÅ‚.
Precz z bandą ryżego!
Re kasandra,
Uj,- wydaje mi się żes kuchana pisuarko pomyliła Drzewieckoego z ...o.Rydzykiem !?
POwoli się kończy. Skończą się też luksusy Mira:)
ZZZZZZZZZ
Precz z "ryżym" Donaldem i jego ParadÄ… Oszustów.
By żyło się lepiej . . .
co za poziom dziennikarstwa, ogromnie wielki poziom
To jest własnie prawdziwy polityk! A nie taka bida jak np. Jarek Kaczynski, ktory dzieli konto z matka i tak własciwie niczego sie nie dorobił. Prawdziwy polityk powinien byc przedsiebiorczy, powinien robic wrazenie. Społeczenstwo to wie i dlatego POpiera PO-Politiykow a nie te niezdary PiSuary.
Julia Ryba
Skruszałem
Przepraszam wszystkich, że za pieniądze PO pisałem źle o PiS
Tak już nie będzie.
Wszystkich bardzo przepraszam i wstydzÄ™ sie tego
no jasne, jak minister ma apartament za milion złotych to znaczy że ukradł - a jak taka dajmy na to Doda czy inny Kamel - to zarobili..
he he, moherowe widzenie świata...
Nie po to kupowaÅ‚ mieszkanie w USA,oni nie wydajÄ… przestÄ™pców.A tu nic nie wiadomo kiedy i co go czeka,ze strachu nawet na grobie matki nie zaÅ›wieciÅ‚ Å›wieczki.Chyba że kolesie mu list żelazny wystawiÄ… to lepsze jak immunitet.
Drzewiecki obok balkon, przy balkonie ma sÄ…siada, nijakiego RyÅ›ka Bluzga Sobiesiaka. Kilka dni wstecz dołączyÅ‚ do nich paliknot, panowie dali ostro w gardÅ‚a, aż miro musiaÅ‚ na odtrucie siÄ™ udać do Szpitala Stanowego. Komunikat z Izby Przyjęć diametralnie różniÅ‚ siÄ™ z pianiem mendiów pamiÄ™tnego "zawaÅ‚owego" PO-ranka. Ha ha haaaa.
PO-wyższy apartamentowiec jast wÅ‚asnoÅ›ciÄ… spóÅ‚ki zarejestrowanej na Kajmanach przez Rycha i jeszcze kilku udziaÅ‚owców, jakich to możemy siÄ™ tylko domyÅ›lać, moi drodzy redaktorzy.
WglÄ…d do aktów wÅ‚asnoÅ›ci jest dostÄ™pny, wiec do roboty.
Tak się kaszle PO-lakom w Stanach i na całym Świecie.
A pryszczate lemingi do roboty i nie pyskować.ha ha ha
Mam nadzieje, że Drzewiecki w swoim mieszkaniu ma lepszą wannę niż Wasserman w swojej willi. ;)
wszyscy ktorzy zazdroszcza mu tego sa ~idiotami !!! ja mieszkam na FL 22 lata (na kluczu florydzkim) tam dzialka idzie w milionach! )i nie widzialem tu zadnych luxusow i wiem co mowie zal mi tego goscia bo myslal ,ze tu jest cool,a tu jest jak jest -zwyczajnie,normalnie ,standard! i pogon za wiatrem ,zdrowie to skarb najcenniejszy !! dom,basen,merolCL~550 to tu jak woda w kiblu to normalne...ocean,plaza,mall,zakupy,prezenty ,diamenty,dom,korty ,jacht,spotkania,podroze i tak wkolo mowie wam zwariowac idzie!!! i do tego nowe laski i to jakie chcesz male ,duze ,mlode ,nastoletnie,kolorowe i jakie tylko chcesz! i to jest zycie ?a nie lepiej modlic sie i poscic i drzec o zycie i spokoj gdzies w przytulku w PL za talerz zupy gdzies sluzyc? co? liczy sie sumienie ,czyste sumienie ! kasa to uluda ! nic nie daje. u mnie dzis 35 w cieniu to ja ide pobiegac ~pozdrawiam
DO WSZYSTKICH
UWAGA na komunistyczne bagno :
Tuńczyk
Wiesio13
motek
pantera64
Cziras
Dr pseudo Judym
Emma
popisowiec
Używaja na forum wielu innych przypadkowych nickname.
A Pan Wassermann (PIS) - poseł IV kadencji ma też wannę, marmury i dobre widoki. Napętnować ostro !!!! wszystkich złodziei, kupijących wanny w sklepach.
Å»al wam nieudacznicy, że wy do koÅ„ca życia siÄ™ nie dorobicie tego co niektórzy majÄ… w wieku 30 albo 40 lat? Potraficie tylko zarzucać innym kradzież i gÅ‚upawo pytać kto za to zapÅ‚aciÅ‚. Po prostu w maÅ‚ych móżczkach siÄ™ nie mieÅ›ci, że można być pracowitym i przedsiÄ™biorczym, co lenie? KoleÅ› kilka lat temy byÅ‚ jednym z najbogatszych Polaków, wiÄ™c bredzenie, że apartament kupiÅ‚ za prowizjÄ™ za Orlika Å›wiadczy o waszej gÅ‚upocie.
Re: Wielki moher Chyba razem robiliłeś tą kapuche z Drzewieckim i teraz robisz w spodnie ???