sobota  21 listopada 2009 r.  Imieniny: Janusza, Konrada, Oliwiera

Idź do strony: 123nastÄ™pna
Bieżąca strona: 1 z 3

»
2009-11-02 12:59 Autor: dziennik.pl

Słońce, palmy, baseny, ocean - w takich warunkach odpoczywa po aferze hazardowej Mirosław Drzewiecki. "Super Express" ustalił, że były minister sportu zbiera siły w swoim apartamencie w Miami. Ma tam wszelkie luksusy - marmurowe posadzki, wannę z jacuzzi i piękne widoki z okna.

~michangelo
»
tak pionierzy polskiego kapitalizmu 2009-11-02 13:09

każdÄ… ciężko zarobionÄ… (by nie rzec - krwawicÄ™!) zÅ‚otówkÄ™ lokujÄ… w ten sposób, by sÅ‚użyÅ‚a rozwojowi narodowej gospodarki. ChwaÅ‚a patriotom nowych czasów!

Oby wyleczył do końca bo znowu Miro swoją babe poobija.

Donald
»
Re: Drzewiecki leczy nerwy w luksusach 2009-11-02 13:14

Ob jakiejś afery nie wykręcił USA. O hazard tam łatwo a i jakiś "orlik" na lewo się wybuduje. Grunt do dobra szkoła PO.

Szkoda że nie ma juz Zbinia, KamiÅ„skiego i PISu...Zaraz by tam pojechaÅ‚a brygada antyterorystyczna, plus zespól TV z KoteckÄ… na czele i zrobili "supershow" z ...aresztowania tego...(ocenzurowano)....
P.S. Oczywiście wpierw odebrano by mu broń, aby sobie nie zrobił krzywdy...prawda pisuary !?

~ZXG
»
MIRO I RESZTA 2009-11-02 13:18

A ja jestem ciekaw kiedy prokuratura postawi Mirowi i reszcie jakie kolwiek zarzuty.Wydaje mi się że na to zasłużyli .

bombalina
»
Re: Drzewiecki leczy nerwy w luksusach 2009-11-02 13:19

Oszust plawi sie w luksusach za pieniadze podatnikow. Gupole i pleps sa do roboty. Jego badania to byly po spozyciu nadmiaru alkoholu. Wiadomo ,ze za kolnierz nie wylewal.

I gdzie ten luksus?
Luksusowy widok z okna? ;)

marysia12345
»
polska polityka penitancjarna 2009-11-02 13:25

to ciakwe ze ktos podejrzany o przestepstwa
wyjezdza sobie do usa
ciekwe kto za to placi
zeby jak sie okaze ze cos nie tak to sobie chlopak zostanie i nakukaja mu
moze zbadaja skad mial na to kase ;-)
to moze teraz wszytkch podejrzanym wypuscimy za granice
rozwiazemy problem przepelnienia a wiezieniach

~Kasandra
»
Drzewiecki leczy nerwy w luksusach 2009-11-02 13:26

NachapaÅ‚ pieniÄ™dzy od biednych emerytów i od mafiozów a w nagrodÄ™ plażuje w tropikach to jest wizja rzÄ…dów Tuska !!!!!!!!!!

grow
»
ojojoj 2009-11-02 13:28

pozazdrościć i widzę ze panowie z dziennika chyba właśnie to zrobili ;-)

klika
»
Re: Drzewiecki leczy nerwy w luksusach 2009-11-02 13:31

ZÅ‚odzieje nakradli tyle ,ze nie zdążą tego przepić bo mu już watroba wysiada, ten milion za mieszkanie to pewnie prowizja od " orlików" gdyby jeszcze dwa lata pokrÄ™clÅ‚ i zbudowaÅ‚ stadion narodowy to by apartamentowiec , lodziarz kupiÅ‚.

dość tego
»
Re: Drzewiecki leczy nerwy w luksusach 2009-11-02 13:34

Precz z bandą ryżego!

Re kasandra,
Uj,- wydaje mi się żes kuchana pisuarko pomyliła Drzewieckoego z ...o.Rydzykiem !?

Gotenks
»
Mafijne państwo Donka 2009-11-02 13:40

POwoli się kończy. Skończą się też luksusy Mira:)

znak
»
Re: Drzewiecki leczy nerwy w luksusach 2009-11-02 13:40

ZZZZZZZZZ

Precz z preczem.
»
Re: Drzewiecki leczy nerwy w luksusach 2009-11-02 13:41

Precz z "ryżym" Donaldem i jego ParadÄ… Oszustów.

jozin
»
Re: Drzewiecki leczy nerwy w luksusach 2009-11-02 13:43

By żyło się lepiej . . .

~ted de posen
»
W komunie tak pisali o badylarzach 2009-11-02 13:44

co za poziom dziennikarstwa, ogromnie wielki poziom

Julia Ryba
»
Re: Drzewiecki leczy nerwy w luksusach 2009-11-02 13:46

To jest własnie prawdziwy polityk! A nie taka bida jak np. Jarek Kaczynski, ktory dzieli konto z matka i tak własciwie niczego sie nie dorobił. Prawdziwy polityk powinien byc przedsiebiorczy, powinien robic wrazenie. Społeczenstwo to wie i dlatego POpiera PO-Politiykow a nie te niezdary PiSuary.
Julia Ryba

tuńczy k
»
Re: Drzewiecki leczy nerwy w luksusach 2009-11-02 13:48

Skruszałem
Przepraszam wszystkich, że za pieniądze PO pisałem źle o PiS
Tak już nie będzie.
Wszystkich bardzo przepraszam i wstydzÄ™ sie tego

no jasne, jak minister ma apartament za milion złotych to znaczy że ukradł - a jak taka dajmy na to Doda czy inny Kamel - to zarobili..
he he, moherowe widzenie świata...

Bos
»
Re:Czy wróci ? 2009-11-02 13:51

Nie po to kupowaÅ‚ mieszkanie w USA,oni nie wydajÄ… przestÄ™pców.A tu nic nie wiadomo kiedy i co go czeka,ze strachu nawet na grobie matki nie zaÅ›wieciÅ‚ Å›wieczki.Chyba że kolesie mu list żelazny wystawiÄ… to lepsze jak immunitet.

Krecik
»
Re: Drzewiecki leczy nerwy w luksusach 2009-11-02 13:52

Drzewiecki obok balkon, przy balkonie ma sÄ…siada, nijakiego RyÅ›ka Bluzga Sobiesiaka. Kilka dni wstecz dołączyÅ‚ do nich paliknot, panowie dali ostro w gardÅ‚a, aż miro musiaÅ‚ na odtrucie siÄ™ udać do Szpitala Stanowego. Komunikat z Izby Przyjęć diametralnie różniÅ‚ siÄ™ z pianiem mendiów pamiÄ™tnego "zawaÅ‚owego" PO-ranka. Ha ha haaaa.
PO-wyższy apartamentowiec jast wÅ‚asnoÅ›ciÄ… spóÅ‚ki zarejestrowanej na Kajmanach przez Rycha i jeszcze kilku udziaÅ‚owców, jakich to możemy siÄ™ tylko domyÅ›lać, moi drodzy redaktorzy.
WglÄ…d do aktów wÅ‚asnoÅ›ci jest dostÄ™pny, wiec do roboty.
Tak się kaszle PO-lakom w Stanach i na całym Świecie.
A pryszczate lemingi do roboty i nie pyskować.ha ha ha

Mam nadzieje, że Drzewiecki w swoim mieszkaniu ma lepszą wannę niż Wasserman w swojej willi. ;)

wszyscy ktorzy zazdroszcza mu tego sa ~idiotami !!! ja mieszkam na FL 22 lata (na kluczu florydzkim) tam dzialka idzie w milionach! )i nie widzialem tu zadnych luxusow i wiem co mowie zal mi tego goscia bo myslal ,ze tu jest cool,a tu jest jak jest -zwyczajnie,normalnie ,standard! i pogon za wiatrem ,zdrowie to skarb najcenniejszy !! dom,basen,merolCL~550 to tu jak woda w kiblu to normalne...ocean,plaza,mall,zakupy,prezenty ,diamenty,dom,korty ,jacht,spotkania,podroze i tak wkolo mowie wam zwariowac idzie!!! i do tego nowe laski i to jakie chcesz male ,duze ,mlode ,nastoletnie,kolorowe i jakie tylko chcesz! i to jest zycie ?a nie lepiej modlic sie i poscic i drzec o zycie i spokoj gdzies w przytulku w PL za talerz zupy gdzies sluzyc? co? liczy sie sumienie ,czyste sumienie ! kasa to uluda ! nic nie daje. u mnie dzis 35 w cieniu to ja ide pobiegac ~pozdrawiam

Omijaj Komusze Badziewie
»
Re: Drzewiecki leczy nerwy w luksusach 2009-11-02 13:58

DO WSZYSTKICH

UWAGA na komunistyczne bagno :

Tuńczyk
Wiesio13
motek
pantera64
Cziras
Dr pseudo Judym
Emma
popisowiec

Używaja na forum wielu innych przypadkowych nickname.

abuelo
»
Re: Drzewiecki leczy nerwy w luksusach 2009-11-02 13:58

A Pan Wassermann (PIS) - poseł IV kadencji ma też wannę, marmury i dobre widoki. Napętnować ostro !!!! wszystkich złodziei, kupijących wanny w sklepach.

Tesla
»
Re: Drzewiecki leczy nerwy w luksusach 2009-11-02 14:01

Å»al wam nieudacznicy, że wy do koÅ„ca życia siÄ™ nie dorobicie tego co niektórzy majÄ… w wieku 30 albo 40 lat? Potraficie tylko zarzucać innym kradzież i gÅ‚upawo pytać kto za to zapÅ‚aciÅ‚. Po prostu w maÅ‚ych móżczkach siÄ™ nie mieÅ›ci, że można być pracowitym i przedsiÄ™biorczym, co lenie? KoleÅ› kilka lat temy byÅ‚ jednym z najbogatszych Polaków, wiÄ™c bredzenie, że apartament kupiÅ‚ za prowizjÄ™ za Orlika Å›wiadczy o waszej gÅ‚upocie.

Kasandra 2
»
Re: Drzewiecki leczy nerwy w luksusach 2009-11-02 14:03

Re: Wielki moher Chyba razem robiliłeś tą kapuche z Drzewieckim i teraz robisz w spodnie ???

Idź do strony: 123nastÄ™pna
Bieżąca strona: 1 z 3

» Nowa wiadomość
Autor
Temat
Wiadomość
CAPTCHA

• Hydepark
    Napisał(a): beksa - 23:08 2009-11-20
    Re: miasteczko
    dobrze wiesz , ze do Francji wpadam raz do roku ..kiedyś na forum rozmawiałam o tym z

• Polityka
    Napisał(a): ~EVI - 23:07 2009-11-20
    TAK NIEDOJRZALEJ OPOZYCJI, NIE WIDZIAL JESZCZE SWIAT, LUDZIE, TO WLASNIE TYMI KONF. PRASOWTMI, NISZCZYCIE DOBRE IMIE POLSKI.
    JESLI MYSLICIE,ZE KTOS MADRY WAS SLUCHA, TO JESTESCIE W BEDZIE,ZAS PRASA ZACHODNIA PISZEI

• Na luzie
    Napisał(a): ~wicary - 23:06 2009-11-20
    Mamuśka Majdana wie co robi
    w niezbyt odległej przyszłości ten buc trafi za kratki ( ma już jeden wyrok w zawieszeniu i za

• Na luzie
    Napisał(a): ~bonzo - 23:05 2009-11-20
    i coZ?>
    Panie kochany i co politycy to kÅ‚amcy.A ludzie to Å‚ykajÄ… jak miód lipowy.SiÄ™ ockniemy

• Wydarzenia
    Napisał(a): dobrze ci tak jednoręki bandyto ! - 23:04 2009-11-20
    Re: Wiśniewski już nie zagłosuje na Tuska
    Co ty Wiśnia nie wiedziałeś z jaką partią masz do czynienia, to nic nie mów,

• Polityka
    Napisał(a): NA MARSIE - 23:03 2009-11-20
    Re: Tusk byłby najlepszym prezydentem
    JAKA CIĘŻKA KASA STOI ZA TAKIM URABIANIEM G.....? .
  • Polityka
    Napisał(a): Silva rerum - 23:03 2009-11-20
    Re: Tusk byłby najlepszym prezydentem
    Nasze serca , myśli i czyny - Tobie - Przywódco Narodu!

• Wydarzenia
    Napisał(a): ~Polak - 22:58 2009-11-20
    WISNIEWSKI SIE ODEZWAL, WSTYD, MOZE W KONCU BEDA PORZADKI W TYM KRAJU.
    SKONCZY SIE OCNE HAZARDOWANIE, BIEDA DZIECI I RANNE KLOPOTY ZE WSTAWANIEM.