"Jeden z członków mojej rodziny zachorował na grypę typu A/H1N1" - ujawnił na konferencji Donald Tusk, pytany, czy rząd zdaje sobie sprawę z zagrożenia epidemią świńskiej grypy. Premier nie chciał zdradzić, kto z jego bliskich zaraził się nowym wirusem. Udało się to jednak ustalić.
DO WSZYSTKICH
UWAGA na komunistyczną świnska grype :
Tuńczyk
Wiesio13
motek
pantera64 Zibi Johg-11
Cziras
Dr pseudo Judym
Emma
popisowiec
ausfix
tinki
KrzysztofPO, zolnierz wermachtu
Lucyfer polski
X-TreME
tępakura (kulturalna)
Stif
grow
Używaja na forum wielu innych przypadkowych nickname.
Wystarczy spojrzeć na osobnika i już widać.
Ta jego choroba świnska objawia się działaniemi świńskimi, a zaraził się pewnie od Palikota, który roznosi ją po całej Platformie !
"Nie ma roku, może kilkuletniego sezonu, żeby nie pojawiała się jakaś ogólnoświatowa histeria na rzecz walki z jakąś nową formą grypy" - podkreślił premier.
i ma racje
hmm... a właściwie jakimi lekami ją potraktowano? Czy aby nie sięgnięto po tamiflu? I co - żyje? To co, dla reszty kraju zostanie mniej niż te nikłe 2% zabezpieczenia?
to ma sens..
jaka rodzina taka grypa..
a jak ta choroba dotknie twoją rodzinę to dołączysz do grona świń, czy wieprzy?
Palikot i PO co było obnosić się z tym Świńskim Ryjem.
Sorki, nie jestem wieprzem z PO.
oby tylko nie dosiegla naszego dotknietego geniuszem plemiela. :)
Coraz bardziej skłaniam się ku tezie ze pan premier ma racje a problem jest sztucznie nadmuchiwany przez koncerny. Średnio na grypę umiera kilkadziesiąt osob rocznie i nie ma takiej paniki jak teraz. Sam znam ludzi ktorzy chorowali na owa świńską grypę i wystarczył im tydzień zwolnienia z pracy.
Rząd się wyleczy, PO również - rzekł Tusk i poszedł dalej grać w piłkę. Takie odnosi sie wrażenie słuchając tego POgibanego
w tym przypadku każda choroba będzie świńska
Czyli kuzyneczka dostała dawkę temiflu z marniutkich rządowych rezerw pewnie dawek starczy dla reszty Po -ministrów i ich rodzinek . A co będzie ze zwykłymi ludźmi ? Leku przeciwwirusowego : 2mln sztuk Polaków : 40 milionów . Ten rząd zagraża bezpieczeństwu naszego kraju , niekompetencja arogancja zero poczucia odpowiedzialności i szacunku dla życia ludzkiego jedyne co robią rewelacyjnie to afery i uciszanie afer
Co tam swinska grypa, w rzadzie wszyscy maja szczepionki.
Chyba pod wplywem swind^skiej grypy ustalono sklad komisji d.s.afery hazardowej: tylko z PIS-u jest dwoje prawnikow. Reszta nia ma pojecia o prawie.
podaje sklad konisji :
Beata Agnieszka Kempa (PiS)- Prawo i administracja.
Zbigniew Wassermann (PiS)- prokurator
reszta:
Franciszek Jerzy Stefaniuk (PSL)- technikum ekonomiczne
Mirosław Sekuła (PO)- chemik
Jarosława Urbaniak (PO)-zarządzanie, filozofia
Sławomir Neumann (PO)- ekonomista
Bartosz Adam Arłukowicz (SLD)- lekarz pediatra
Rzad fachowcow?
Kiedy widzę twarz tego 'Ojca Narodu' chcę zostać sierotą ! !
zwykli ludzie niech zra czosnek i nacieraja sie porzadnie spirytusem, hehehe. mozna tez przyjac doustnie jesli ktos obawia sie, ze choroba moze zaatakowac jelita.
Popieram Tuska
Po co Polakom szczepionki ? Po zakreceniu lodow ledwo wystarczy dla lodziarzy.
MOŻE JEGO PROWADZĄCY
Już dawno jestem tego samego zdania co premier.
a czy ty już się zaszczepiłaś/eś chociażby na zwykłą grypę i czy się zaszczepisz na świńską jeżeli będziesz móc to zrobić?
Z powodow rodzinnych sprawa epidemi jest Tlukowi bliska.. a nie z powodu odpowiedzialnosci pHemieHa za panstwo i zycie Polakow.
Coz za palant!
Tyś chyba chłopa dawno nie miała kobito
CUDAKU-PRZECIEK -tusk to wiadomość roku , cały Naród teraz ma
PŁAKAĆ że kuzynka zachorowała i mamy czekać aż CUDAK zakupi szczepionki .
Szkoda mówić jak ludzie się wykańczają psychicznie z braku pieniążków na życie ,a oni się tylko o siebie martwią ,ja nie muszę być chora na świńską grypę,wystarczy że cała rodzina choruje ale cóż brakuje kasy
Boże, jak to dobrze,że nie mam takiego Tuska w rodzinie. Dzięki Ci Panie.
z tego powodu cały naród płacze,a sondaże ostro w gore .
że jeżeli nie uczciwość to - świńska grypa- dokona dzieła oczyszczenia polskiego rządu .