*
Zgadzam się na otrzymywanie pocztą elektroniczną na podany powyżej adres e-mail Newslettera Dziennika.pl oraz publikacji i informacji zawierających reklamy, zgodnie z Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 26 sierpnia 2002 r.(Dz. U. nr 144 poz. 1204).
Mają po dwadzieścia parę lat. Są młodzi, wykształceni, świat stoi przed nimi otworem, ale oni odczuwają dziwny bezwład i strach przed dorosłością. Bo właśnie - jak twierdzą socjologowie - weszli w kryzys ćwierci wieku - czytamy w DZIENNIKU.
Ja też Kończę studia, wprawdzie od paru lat już pracuję, ale praca wcale nie odpowiada temu co mnie interesuje, a na zmianę póki co nie mam szans, bo brak mi doświadczenia... Doprowadza mnie to do szału...
Bogaci i ateiści nie lubią prezydenta
Ostatni wpis:
KrzysztofPo , 14:36 2009-11-20 Wielki strateg mawia : jest dobrze a będzie jeszcze gorzej jak będzie lepiej.
Przeczytałem, dojrzałem ,spadam. ...
Triumf Niemki. Sąd wyrzuca Polaków z domu
Ostatni wpis:
alex x , 20:14 2009-11-20 Wszystko jedno, co by sie stalo z tym domem i ziemia. Wlasnosc pryw taka, a nie inna. I nikomu nic do tego, co ja z nia zrobie. Nastepna sprawa - to przeciez polscy urzednicy i mieszkancy tego domu ni ...
Prezydent Unii chce usunąć godła narodowe
Ostatni wpis:
jacek.a , 21:50 2009-11-20 Nie przejmuj się drogi rencisto nie tylko Twoje wpisy znikają w czeluściach Dziennika.Pozdrawiam.Jest na to wytłumaczenie łącza to tak jak z cudem naszego Cudaka. ...
Hołdys: Rządzi nami hołota a nie liderzy
Ostatni wpis:
zibi , 20:27 2009-11-20 re ; antygona , pewnie ty je liczylas ,ale niestety jestes matematyczna ' alfa beta ' jak mawial moj ulubiony nauczyciel matematyki. ...
Tusk: Najsłodsza zemsta za mojego dziadka
Ostatni wpis:
janmil , 22:19 2009-11-20 Tak donaldzie!!! masz racjÄ™. Twoja osoba na stanowisku premiera RP jest najsÅ‚odszÄ… zemstÄ… twojego dziadka na Polsce za lata niewoli gnÄ™bionego ludu kaszebe. I to na Polsce, która ozna ...
Rządy PO? Więcej demokracji, ale i biedy
Ostatni wpis:
Trybun , 22:35 2009-11-20 PO aferałach obecnej kadencji
Przyjdzie wyborcom osądzić
Kto po następnych wyborach
W Polsce będzie rządzić ! ...
Ludzie Kaczyńskiego lobbowali za hazardem
Ostatni wpis:
~tkxy8 , 22:07 2009-11-20 KtoÅ› (twórca tytuÅ‚u artykuliku) w tek gazecie nie umie zliczyć do dwóch.
LUDZIE prezydenta? - Mowa jest tylko o Drabie. ...
»
NAJNOWSZE KOMENTARZE
Hydepark
Napisał(a): beksa - 23:08 2009-11-20 Re: miasteczko
dobrze wiesz , ze do Francji wpadam raz do roku ..kiedyś na forum rozmawiałam o tym z
Edwardusem .. Francja to żadna dla mnie nowość ..peÅ‚na starych koÅ›cióÅ‚ek / to mnie krÄ™ci / a wioski wyglÄ…dajÄ… jakby sie tam czas zatrzymaÅ‚ oczywiÅ›cie architektura zewnÄ™trzna i tam gdzie byÅ‚am i widzialm ..lÄ…duje w Bassel i dalej w drogÄ™ ..
Polityka
Napisał(a): ~EVI - 23:07 2009-11-20 TAK NIEDOJRZALEJ OPOZYCJI, NIE WIDZIAL JESZCZE SWIAT, LUDZIE, TO WLASNIE TYMI KONF. PRASOWTMI, NISZCZYCIE DOBRE IMIE POLSKI.
JESLI MYSLICIE,ZE KTOS MADRY WAS SLUCHA, TO JESTESCIE W BEDZIE,ZAS PRASA ZACHODNIA PISZEI
WAS CYTUJE,ALE Z ODPOWIEDNIM KOMENTARZEM- SEKCIARZE.
Na luzie
Napisał(a): ~wicary - 23:06 2009-11-20 Mamuśka Majdana wie co robi
w niezbyt odległej przyszłości ten buc trafi za kratki ( ma już jeden wyrok w zawieszeniu i za
pobicie policjantów sÄ…d w Koszalinie doloży pajdkÄ™ temu bandziorowi)
WiÄ™c mamuÅ›ka Majdana szuka "wspólniczki" do wysyÅ‚ania paczek do mamra W koÅ„cu 2 lata to trochÄ™ czasu jest Szkoda dziewczyny choć blondynka na durnÄ… nie wyglÄ…da a już na pewno ma wiÄ™cej rozumu miÄ™dzy nogami niż ten bandzior w gÅ‚owie
Na luzie
Napisał(a): ~bonzo - 23:05 2009-11-20 i coZ?>
Panie kochany i co politycy to kÅ‚amcy.A ludzie to Å‚ykajÄ… jak miód lipowy.SiÄ™ ockniemy
jak za Busha Amerykanie.
Wydarzenia
Napisał(a): dobrze ci tak jednoręki bandyto ! - 23:04 2009-11-20 Re: Wiśniewski już nie zagłosuje na Tuska
Co ty WiÅ›nia nie wiedziaÅ‚eÅ› z jakÄ… partiÄ… masz do czynienia, to nic nie mów,
tylko ugryÅ› sie w jÄ™zyk,i nie mów,że gÅ‚osowaÅ‚eÅ› na POtuska.:P:P:P
Polityka
Napisał(a): NA MARSIE - 23:03 2009-11-20 Re: Tusk byłby najlepszym prezydentem
JAKA CIĘŻKA KASA STOI ZA TAKIM URABIANIEM G.....? .
Polityka
Napisał(a): Silva rerum - 23:03 2009-11-20 Re: Tusk byłby najlepszym prezydentem
Nasze serca , myÅ›li i czyny - Tobie - Przywódco Narodu!
Niech żyje Donald Pierwszy Sprawiedliwy!
Obrońca ubogich,
Pocieszyciel strapionych,
Orędownik sprawiedliwych
Uzdrowiciel chorych
Wyzwoliciel ucisnionych
Pogromca kryzysu , Å›winskiej grypy i jednorÄ™kich bandytów
Nieustraszony bojownik o prawo i sprawiedliwośc
Wydarzenia
Napisał(a): ~Polak - 22:58 2009-11-20 WISNIEWSKI SIE ODEZWAL, WSTYD, MOZE W KONCU BEDA PORZADKI W TYM KRAJU.
SKONCZY SIE OCNE HAZARDOWANIE, BIEDA DZIECI I RANNE KLOPOTY ZE WSTAWANIEM.