22-letni pedofil z Arabii Saudyjskiej został skazany na śmierć i ukrzyżowanie. Mężczyzna zgwałcił pięcioro dzieci. Jedną ze swych ofiar, mającą zaledwie trzy lata, zostawił na pewną śmierć na pustyni.
Zgroza !!!!!
Powinno być w odwrotnej kolejności
ZA JA*JA I DO LOCHU !!!! I Bardzo dobrze !! Może nie Å›mierć ale do kamienioÅ‚omów na 36 lat ciężkich robót.
No, no Araby sie nie patyczkuja...
tak trzymać
BDB+
jak w temacie.
Takie wyroki powinny być masowo wydawane przez polskie sÄ…dy na wszelkiego rodzaju zboczeÅ„ców sexualnych. W krótkim czasie Polska bÄ™dzie wolna od wszelkiego rodzaju zboczeÅ„. Tylko kto ma takÄ… ustawÄ™ w polskim sejmie wprowadzić, jak tam jest peÅ‚ne poparcie do dewiacji sexualnych.
Jak to dobrze, że sąd w Arabii Saudyjskiej nie ma nic do Polańskiego.
jestem ZA!!!
Brawo!
Arabia Saudyjska rozumie, że najważniejszym zadaniem paÅ„stwa jest zapewnienie bezpieczeÅ„stwa obywatelom. W naszym kraju paÅ„stwo zajmuje siÄ™ natomiast "prawami" bandziorów.
?
gdzie obroÅ„cy praw bandytów,tak tu cicho na forum?
Mlody zdrowy sciac i na przeszczepy a nie na krzyz. Jak chca zrobic pokaz to z pobierania narzadow.
Polańskiego trza osądzić w Arabi i na pal
Trzeba Im przesłać naszych pedofilii z kraju, żeby zrobili z nimi porządek a nie trzymać na darmo w więzieniu.
No i wyrwali chwasta. Rzadko siÄ™ zgadzam z wyrokami ich sÄ…dów, ale tym przyznajÄ™ im racje. Eliminacja zwyrodnialca ze spoÅ‚eczeÅ„stwa z wyraźnym daniem przykÅ‚adu dla innych. O poczuciu ulgi dla rodzin ofiar nie wspomnÄ™. Chociaż jakieÅ› poczucie sprawiedliwoÅ›ci a nie to co u nas 
Teraz macie szanse. Atakujcie Islam !!! Mozecie chrzescijan? To i Islam dacie rade. Publikujcie z imieniem i nazwiskiem, krytykujcie !!!
Pokazcie jakiego lwa macie w sercu !!!! A moze to nie lew tylko kundelek?
Może i u nas by to pomogło.
I bardzo dobrze.Przejac do do Pl i Szwajcarii.
po udowodnieniu bez apelacji ściąć
No, nie sadzilem, ze dozyje chwili, kiedy przyjdzie mi powiedziec: Brawo sad w Arabii Saudyjskiej!!! Tak trzymac!!! Zboczency - leb pod topor i do piekla!
Inna sprawa, ze islam dopuszcza, przyzwala, a nawet zaczeca do gwalcenia juz troche starszych dzieci (vide - malzonka tego zboka Muhammada), wiec moja satysfakcja jest, powiedzmy, polowiczna.
trzeba go zrozumiec a nie od razu śmierć gdzie Obrońcy Polanskiego trzeba słać listy moze coś stworzył w swoim życiu wielkiego-dla przypomnienia niedawno tak postępowali z pedałami a teraz ok. a biedroń wywalczy że sami będziecie zmuszeni dawać swoje dzieci(ja swojego nie dam!)dla tych inaczej uczuciowych ludzi i to z usmiechem bo za brak akceptacji będzie 2 latka odsiadki!.
zbawi pedofilów :) od dzis do niego bÄ™dÄ… sie modlic ;)
Dlaczego tak nie jest w Polsce.
To jest sprawiedliwość.
Może należałoby podesłać im Polańskiego, pod warunkiem że nie zostałby od razu ścięty. Ewentualne ścięcie może być jedynie usprawiedliwione procesem technologicznym produkcji nawozu.
Brawo Saudyjczycy. I w d.... mam prawa czÅ‚owieka i takie tam. Jestem ojcem dwóch córek, w tym jednej 4-letniej.
Brawo ! Tak powinno być na caÅ‚ym Å›wiecie akty pedofilskie powinny być karane Å›mierciÄ… ! A jak żaÅ‚oÅ›nie pod tym wzglÄ™dem prezentuje siÄ™ Polska. Tutaj bandyta dostaje okoÅ‚o 5 lat wychodzi na wolność i dalej robi to co wczeÅ›niej . Ale cóż siÄ™ dziwić u nas na to jest przyzwolenie czyż Po - NiesioÅ‚owski i Sikorski nie pisali listów w obronie pedofila polaÅ„skiego ? Jak inaczej okreÅ›lić tÄ… żenadÄ™ PO miaÅ‚o kary zaostrzyć tymczasem obÅ‚askawiać chce pedofili. Kara za pedofiliÄ™ - dożywacie skoro nie mogÄ… utylizować tych insektów
Mielibysmy panstwo z najwieksza na swiecie iloscia jednorekich bandytow. ha,ha,ha
jestem za wprowadzenie takiego prawa w Polsce dla pedaÅ‚ów i innych zboczeÅ„ców