sobota  21 listopada 2009 r.  Imieniny: Janusza, Konrada, Oliwiera

Idź do strony: 123nastÄ™pna
Bieżąca strona: 1 z 3

»
2009-11-03 11:03 Autor: dziennik.pl

22-letni pedofil z Arabii Saudyjskiej został skazany na śmierć i ukrzyżowanie. Mężczyzna zgwałcił pięcioro dzieci. Jedną ze swych ofiar, mającą zaledwie trzy lata, zostawił na pewną śmierć na pustyni.

Zgroza !!!!!

Powinno być w odwrotnej kolejności

~ALEK
»
I tak powinno być ! 2009-11-03 11:13

ZA JA*JA I DO LOCHU !!!! I Bardzo dobrze !! Może nie Å›mierć ale do kamienioÅ‚omów na 36 lat ciężkich robót.

No, no Araby sie nie patyczkuja...

~mc000001
»
bardzo dobrze 2009-11-03 11:16

tak trzymać

~Ja
»
I dobrze 2009-11-03 11:19

BDB+

~XK55V
»
Bravo SÄ…dy w Arabii Saudyjskiej! 2009-11-03 11:20

Takie wyroki powinny być masowo wydawane przez polskie sÄ…dy na wszelkiego rodzaju zboczeÅ„ców sexualnych. W krótkim czasie Polska bÄ™dzie wolna od wszelkiego rodzaju zboczeÅ„. Tylko kto ma takÄ… ustawÄ™ w polskim sejmie wprowadzić, jak tam jest peÅ‚ne poparcie do dewiacji sexualnych.

Jak to dobrze, że sąd w Arabii Saudyjskiej nie ma nic do Polańskiego.

jestem ZA!!!

Brawo!
Arabia Saudyjska rozumie, że najważniejszym zadaniem paÅ„stwa jest zapewnienie bezpieczeÅ„stwa obywatelom. W naszym kraju paÅ„stwo zajmuje siÄ™ natomiast "prawami" bandziorów.

~keyser soze
»
gdzie transmisja ? 2009-11-03 11:29

?

~gg
»
? 2009-11-03 11:30

gdzie obroÅ„cy praw bandytów,tak tu cicho na forum?

~viper
»
marnotrawstwo 2009-11-03 11:36

Mlody zdrowy sciac i na przeszczepy a nie na krzyz. Jak chca zrobic pokaz to z pobierania narzadow.

Azja Tuchajbejowicz
»
Re: Pedofil będzie ścięty i ukrzyżowany 2009-11-03 11:42

Polańskiego trza osądzić w Arabi i na pal

Trzeba Im przesłać naszych pedofilii z kraju, żeby zrobili z nimi porządek a nie trzymać na darmo w więzieniu.

Just Passing Thru
»
Re: Pedofil będzie ścięty i ukrzyżowany 2009-11-03 11:43

No i wyrwali chwasta. Rzadko siÄ™ zgadzam z wyrokami ich sÄ…dów, ale tym przyznajÄ™ im racje. Eliminacja zwyrodnialca ze spoÅ‚eczeÅ„stwa z wyraźnym daniem przykÅ‚adu dla innych. O poczuciu ulgi dla rodzin ofiar nie wspomnÄ™. Chociaż jakieÅ› poczucie sprawiedliwoÅ›ci a nie to co u nas sad smiley

~ASD
»
LIBERALOWIE - DO BOJU !!!! 2009-11-03 11:45

Teraz macie szanse. Atakujcie Islam !!! Mozecie chrzescijan? To i Islam dacie rade. Publikujcie z imieniem i nazwiskiem, krytykujcie !!!
Pokazcie jakiego lwa macie w sercu !!!! A moze to nie lew tylko kundelek?

~jedrula
»
Tak trzymać 2009-11-03 11:47

Może i u nas by to pomogło.

I bardzo dobrze.Przejac do do Pl i Szwajcarii.

~adamrp61
»
ten wyrok jest sprawiedliwy 2009-11-03 11:59

po udowodnieniu bez apelacji ściąć

Bialogwardzista
»
Re: Pedofil będzie ścięty i ukrzyżowany 2009-11-03 12:00

No, nie sadzilem, ze dozyje chwili, kiedy przyjdzie mi powiedziec: Brawo sad w Arabii Saudyjskiej!!! Tak trzymac!!! Zboczency - leb pod topor i do piekla!

Inna sprawa, ze islam dopuszcza, przyzwala, a nawet zaczeca do gwalcenia juz troche starszych dzieci (vide - malzonka tego zboka Muhammada), wiec moja satysfakcja jest, powiedzmy, polowiczna.

trzeba go zrozumiec a nie od razu śmierć gdzie Obrońcy Polanskiego trzeba słać listy moze coś stworzył w swoim życiu wielkiego-dla przypomnienia niedawno tak postępowali z pedałami a teraz ok. a biedroń wywalczy że sami będziecie zmuszeni dawać swoje dzieci(ja swojego nie dam!)dla tych inaczej uczuciowych ludzi i to z usmiechem bo za brak akceptacji będzie 2 latka odsiadki!.

~sebeks
»
jezus 2009 2009-11-03 12:10

zbawi pedofilów :) od dzis do niego bÄ™dÄ… sie modlic ;)

Dlaczego tak nie jest w Polsce.
To jest sprawiedliwość.

Może należałoby podesłać im Polańskiego, pod warunkiem że nie zostałby od razu ścięty. Ewentualne ścięcie może być jedynie usprawiedliwione procesem technologicznym produkcji nawozu.

Brawo Saudyjczycy. I w d.... mam prawa czÅ‚owieka i takie tam. Jestem ojcem dwóch córek, w tym jednej 4-letniej.

obłudne po
»
Re: Pedofil będzie ścięty i ukrzyżowany 2009-11-03 12:36

Brawo ! Tak powinno być na caÅ‚ym Å›wiecie akty pedofilskie powinny być karane Å›mierciÄ… ! A jak żaÅ‚oÅ›nie pod tym wzglÄ™dem prezentuje siÄ™ Polska. Tutaj bandyta dostaje okoÅ‚o 5 lat wychodzi na wolność i dalej robi to co wczeÅ›niej . Ale cóż siÄ™ dziwić u nas na to jest przyzwolenie czyż Po - NiesioÅ‚owski i Sikorski nie pisali listów w obronie pedofila polaÅ„skiego ? Jak inaczej okreÅ›lić tÄ… żenadÄ™ PO miaÅ‚o kary zaostrzyć tymczasem obÅ‚askawiać chce pedofili. Kara za pedofiliÄ™ - dożywacie skoro nie mogÄ… utylizować tych insektów

Mielibysmy panstwo z najwieksza na swiecie iloscia jednorekich bandytow. ha,ha,ha

jestem za wprowadzenie takiego prawa w Polsce dla pedaÅ‚ów i innych zboczeÅ„ców

Idź do strony: 123nastÄ™pna
Bieżąca strona: 1 z 3

» Nowa wiadomość
Autor
Temat
Wiadomość
CAPTCHA

• Hydepark
    Napisał(a): beksa - 23:08 2009-11-20
    Re: miasteczko
    dobrze wiesz , ze do Francji wpadam raz do roku ..kiedyś na forum rozmawiałam o tym z

• Polityka
    Napisał(a): ~EVI - 23:07 2009-11-20
    TAK NIEDOJRZALEJ OPOZYCJI, NIE WIDZIAL JESZCZE SWIAT, LUDZIE, TO WLASNIE TYMI KONF. PRASOWTMI, NISZCZYCIE DOBRE IMIE POLSKI.
    JESLI MYSLICIE,ZE KTOS MADRY WAS SLUCHA, TO JESTESCIE W BEDZIE,ZAS PRASA ZACHODNIA PISZEI

• Na luzie
    Napisał(a): ~wicary - 23:06 2009-11-20
    Mamuśka Majdana wie co robi
    w niezbyt odległej przyszłości ten buc trafi za kratki ( ma już jeden wyrok w zawieszeniu i za

• Na luzie
    Napisał(a): ~bonzo - 23:05 2009-11-20
    i coZ?>
    Panie kochany i co politycy to kÅ‚amcy.A ludzie to Å‚ykajÄ… jak miód lipowy.SiÄ™ ockniemy

• Wydarzenia
    Napisał(a): dobrze ci tak jednoręki bandyto ! - 23:04 2009-11-20
    Re: Wiśniewski już nie zagłosuje na Tuska
    Co ty Wiśnia nie wiedziałeś z jaką partią masz do czynienia, to nic nie mów,

• Polityka
    Napisał(a): NA MARSIE - 23:03 2009-11-20
    Re: Tusk byłby najlepszym prezydentem
    JAKA CIĘŻKA KASA STOI ZA TAKIM URABIANIEM G.....? .
  • Polityka
    Napisał(a): Silva rerum - 23:03 2009-11-20
    Re: Tusk byłby najlepszym prezydentem
    Nasze serca , myśli i czyny - Tobie - Przywódco Narodu!

• Wydarzenia
    Napisał(a): ~Polak - 22:58 2009-11-20
    WISNIEWSKI SIE ODEZWAL, WSTYD, MOZE W KONCU BEDA PORZADKI W TYM KRAJU.
    SKONCZY SIE OCNE HAZARDOWANIE, BIEDA DZIECI I RANNE KLOPOTY ZE WSTAWANIEM.