Sojusz 10 nowych krajów UE pod przywództwem Polski zaczyna odgrywać kluczową rolę w Unii. I wywołuje irytację prezydenta Francji Nicolasa Sarkozy'ego, który do tej pory z kanclerz Angelą Merkel mógł bez przeszkód przeforsowywać najważniejsze decyzje dla zjednoczonej Europy.
Tusku , jesteś WIELKI!
:)
Oto lista patriotów na tym forum:
Tuńczyk
Wiesio13
motek
pantera64 Zibi Johg-11
Cziras
Dr pseudo Judym
Emma
popisowiec
ausfix
tinki
KrzysztofPO, zolnierz wermachtu
Lucyfer polski
X-TreME
tępakura (kulturalna)
Stif
grow
Z utęsknieniem czekam na komentarze PiSmatolstwa które na sąsiednim forum gdzie Sarkozy wychwalał Tuska wylewają na niego wiadra pomyj , na Sarkozego też.
A do Dziennika mam prośbę.
Jako czynny członek TOnZ proszę unikajcie takich tematów , przecież ich ślag trafi.
Buahaha , nie robcie jaj
Tusk nie tylko przejmuje władzę w Uni, ale i na całym swiecie. Jest jak zbawca narodów. Gdyby go nie było, trzeba by go stworzyc. Niech zyje nam nasz wspaniały, wszechmogący premier od CUDóW!
PO-Polka
Tusk po cichu przejmuje władzę w Unii
Tusk na Prezydenta.
Dziekujemy naszemu Premierowi........tak trzymac Tusk..
Polska racja stanu w kulturalny i inteligientny sposob zostala wzmocniona i przeforsowana........Dobra taktyka....!!
Kacze rozruby , awantury , wrogosc , klotnie...i nienawisc do wszystkich sasiadow Polski...........nic nie przymiosly tylko izolacje i osmieszenie .
Kartofle do kartoflaniki...........!!!
Tusk do rzadzenia i reprezentowania POlakow..........!!!!
Na prezydenta Gibraltaru.
Polska wygrala...............prezesowi i PIS znowu w poprzek.......im wszystko przeszkadza jak temu nieudolnemu tancerzowi co mu jaja przeszkadzaly.....
Co innego mocowac sie ze sluchawka jak prezes niemota na wizycie u Merkel , lub schlac sie i demolowac meleksami...Cypr jak poslowie PIS na roboczej podobno wizycie
A zupelnie co innego jak Tusk rozegrac konferencje za konferencja na korzysc Polski....na arenie europejskiej.....!
Glosowac na PIS to obciach...powiedzial prezes J. Kaczynski !!
PO..............
CUDAK-PRZECIEK-tusk odkurza swoją byłą partie UNIE-WOLNOŚCI
i będzie przejmował WŁADZE w tej partii . Przed wyborami
Prezydenckimi CUDAK musi mieć duże zaplecze polityczne ...
> tuńczyk Napisał(a):
>
> Tusku , jesteś WIELKI!
> :)
POdly Tusk jest taki wielki jak Bolek jest medrca....mozna POwiedzec ze jest WIELKI DUREN. W Polsce nie POtrafi rzadzic a chce cala jeweropa to robic. Mysli ze Zydzi mu na to POzwola. Co za gupek. Ile te jego rzadzenie bedzie nas kosztowac?
My , Młodzi demokraci , oddział "forum Dziennik.pl" dziękujemy Tobie , Pierwszy Sekretarzu Polskiej Zjednoczonej Platformy Obywatelskiej,towarzyszy Donaldzie Tusku , za to:
- że jestes
- że jestes wielkim
- że jestes przewódcą Europy!
- że przwodzisz polską Obywatelską do swietlanej przyszłosci(Europę rónież)
- że żyjemy w dostatku i szczęsliwosci
- że Naród jednomyslnie (99,99%) popiera linię PZPO a jednoczesnie rozwój Polski Obywatelskiej
- że dałes nam takich wybitnych członków młodzieżówki jak min wiesio,tuńczyk,motek i inni.
DZIEKUJEMY
A ja osobiscie chciałembym podzienkowadż kolegą z gimnazjóm 112 w warszawie za poprawienie w powyrzszym tekscie błenduw i panu G.S. za inspe...isurek...inbe...ika...i n s p i r a c j ę (óf)
nei wiem z czego sie tak cieszycie ale porosze napisac mi co ten wasz Donek zrobil teraz. konkretnie jaka jest dobra wiadomosc dla polski oczywiscie ktorej juz nie da sie zmienic. bo ja na razie nic nie widze. a wy POszolomi cieszycie sie bo donek zorganizlowa spotkanie, no to nowina a ja myslalem ze on tylko mecze umie organizowac.
Brawo donus brawo za dobrze zorganizowane spotkanie z ktorej jak na razie niec nie wynika.
no ale cieszcie sie PelOwy. a ja sie z was posmieje
HURA,HURA, Tusk rzadzi w UE.
Wielka Brytania ,Niemcy i Franuzi leza na plecach i placza.
Cos nie slychac o wprowadzeniu EURO jako waluty w Polsce.
Dalej tak , a zobaczymy jak to wyjdzie.
PISZCIE SOBIE W WYSZUKIWARCE :
Traktat Lizboński pozwoli strzelać do tłumów
I PRZECZYTAJCIE
Z tunczyka na wiesia i bedzie bez POoli Judyma
Pan Donald Tusk będzie prezydentem RP.
Czy to komuś przeszkadza?
... by w Unii stworzyć przeciwwagę dla dużych państw, szczególnie - starych (w Unii). Wobec oczywistej próby zdominowania Unii przez Niemcy przy pomocy Francji, konieczne jest kontr-działanie. Polska, dzięki koalicji PiS z przyszłą partią rządzącą w Wielkiej Brytanii, już ma szanse przekroczyć granice stare/nowe państwa, pod warunkiem, że nowe państwa oddadzą Polsce naturalne przywództwo. Obawiam się jednak, że przy obecnych rządach to się nie uda 
"Tusk po cichu przejmuje władzę w Unii"
Buuuucha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha chacha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha
cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha chacha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha
cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha chacha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha chacha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha
Nic nikomu nie przeszkadza, tylko jest problem, bo Pan Premier Don Aldo jako fatalny "tancerz rządowy" swoje jaja złożyl jako kamień węgielny pod PROGRAM JĄDROWY. Boimy sie o jego zdrowie. Jak wypluł gumę do żucia u cioci Merkelowej, razem ze szczenką, bo mu się do niej przykleiła, to też się strasznie martwiliśmy. Teraz na zdjęciach to widać wyraźnie. Niby jest polityka miłości, a zero uśmiechu. No bo zębów nie ma.
Autostrady - gotowe.
Laptop dla każdego ucznia - załatwione.
Dobrze zarabiający lekarze,pielęgniarki i policjanci - z głowy. Basen w każdej gminie - jest.
Jednomandatowe okręgi wyborcze - są.
Podatek liniowy - obowiązuje.
Reforma finansów państwa - jest.
Reforma słu8żby zdrowia - wprowadzona.
No to teraz zabieramy się za rzucenie na kolana Niemiec i Francji.
Nagroda Pulizera i Kisiela dla gryziklawisza z red. dziennika.pl za tytuł tego wpustu.
Uśmieli się zapewne wszyscy.
tusek nadstawia plecy do klepania, aby żyło się lepiej przewalaczom w UE, ale nie przeciętnemu obywatelowi.
Już mu przypisali rolę CZYŚCIBUTA w UE.
Proponuję zrzutkę na ścierki, pasty, fotel i podstawkę dla tego oszusta PO-wyborczego, może nie upłynni na lewo, jak ongiś farbę do malowania kominów. Ha ha ha...
przejmuje władze w klozecie na dworcu w warszawie , będzie
szefem
A ten co???Nacpał się!!Każdemu uczciwemu Polakowi to przeszkadza!!!Jeżeli Tusk zostanie prezydentem to znaczy że, prawie "wszyscy kradną,POlska to jedno wielkie bagno!!!
nawija po rusku o jewropie ?? i Zydach .
Tylko debil moze do Polakow po rusku i Zydami straszyc...
Musi , ze nie maja kartofle juz co powiedziec.....i tylko belkot slychac........i wyzwiska...
no i koryto sie oddala ....fatamorgana..........a....
Polska wygrala...............prezesowi i PIS znowu w poprzek.......im wszystko przeszkadza jak temu nieudolnemu tancerzowi co mu jaja przeszkadzaly.....
Co innego mocowac sie ze sluchawka jak prezes niemota na wizycie u Merkel , lub schlac sie i demolowac meleksami...Cypr jak poslowie PIS na roboczej podobno wizycie
A zupelnie co innego jak Tusk rozegrac konferencje za konferencja na korzysc Polski....na arenie europejskiej.....!
Glosowac na PIS to obciach...powiedzial prezes J. Kaczynski !!
Tak trzymać!
Wybaczcie drodzy forumowicze ale naprawdę szczerze się usmiałem tym tytułem i wpisami niektórych tuskomatołków.
Mrożek to nic w porównaniu z tym.
"Tusk po cichu przejmuje władzę w Uni."
Kto to wymyslił? Dziennikarz? Naprawdę?
Ja się ze smiechu poplakale a jeszcze te "Tusk jestes wielki!".
:)) :)) :)) :)) :))
Swiat byłby smutny bez takich sytuacji.
re. Hammurabi.
Od dziś mamy PO-lskiego czyścibuta w Brukseli. 5 eurocentów rzucam mu w peruwiańską czapeczkę.